Skumjākais ir tas, ka esmu dien dienā ar šo cilvēku kopā un viņa draudzeni. Es pie viņiem īrēju. Par laimi viņš pēc 2 nedēļām brauks prom uz ārzemēm uz gadu - atvaļinājums beidzies, viņam jāatgriežas darbā, taču es palieku ar viņa draudzeni, nu jau saderināto. Sasodīts, kā es varēju uzķerties uz viņa solījumiem un aplamajiem stāstiem par to, cik ļoti sliktas attiecības viņam ir , par šķiršanos.... Tagad redzu reālo situāciju, kā viņš man pūderēja smadzenes. Acu priekšā viņu vīterošana, romantiskā čubināšanās. Vieglāk būtu izvākties, bet noslēgts līgums un dzīvoklis ir ideālā vietā attiecībā pret manu darba vietu. Nevēlos izvākties viņu dēļ, bet tas krupis ir jānorij. Sev esmu iestāstījusi, ka šī vieta man ir kā ofiss, jo īstās, vecāku mājas atrodas pilsētā ārpus Rīgas, bet viņi jau kā svešs, precēts pāris. Savu apdzīvojamo telpu cenšos padarīt mājīgāku, sev tuvāku ar dažādiem nieciņiem, daudz strādāju un cenšos atpūsties ārpus mājām.
Fū, nu vieglāk palika!
Pirmo reizi dzīvē redzu tādu liekuli, kurš tik veiksmīgi prot sagrozīt notikumus, lietastā, lai nerastos ne mazākās nojausmas par paralēlo, otro dzīvi. Visuzmanīgākie cilvēki arī mēdz iekrist :-(