Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ar vīrieti mainītās lomās

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Iespaidojos no tēmas par lutinšanu, bet man ir vel trakaak. Kad iepazinos ar savējo, biju studente, viņš uzņemejs. Pati nestrādāju, mani uzturēja gan vecāki, gan viņš. Var teikt ka pieradu pie šāda sievišķīga dzīvesveida, naudas arī netrūka. Protams pēc studijām dabūju darbu un tad jau pelnīju pati. Krīzes laikā viņa bizness aizgāja pa pieskari. Un sākās knapināšanās... Tagad vispār viņš zaudēja jebkādus ienākuma avotus. Un tad nu es viņu uzturu jau labu laiku.

Problēma jau nebūtu tik daudz naudā, kā tajā, kā ir izmainījušās mūsu attiecības. Es vairs nejūtos SIEVIŠĶĪGI! Es esmu tā, kurai no rīta jāceļas uz darbu, jādomā par rēķiniem, jānes majās ēdiens, man ir milzīgs stress saistībā ar darbu, naudām un visu to, ar ko piebāztas manas smadzenes. Es vairs nevaru vieglprātīgi dzīvot, domāt par lupatām un to ka kāds varētu mani palutināt.

Ok, tagad viņš pamazām atgūstas un atkal sāks pelnīt kaut ko. Bet es jūtu, ka tā loma man ir saglabājusies - būt par visu atbildīgai. Es biju jauna, naiva meitenīte, bet tagad dažu gadu laikā man nācās pārvērsties par atbildīgu namamāti un uzņemties atbildību par visu ģimeni. Es vienkārši vairs nejūtos sievišķīgi. Un kas ir vēl trakāk - vairs neuzskatu savu vīrieti par vīrišķīgu :(

Kā te daudzas raksta, ka viņām vīrieši visu pērk, apmaksā, tad manā gadījumā es esmu tā, kas to visu dara viņam :(
28.08.2012 09:40 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Vai tev tas ir vajadzīgs?
Apdomā.
28.08.2012 09:43 |

Reitings 349
Šādi es negribu. Gribu sakārtot savu dzīvi normālās sliedēs. Jo galu galā gatavojamies kaut kad precēties, laist bērnu pasaulē, vēlos nostabilizēt attiecības pareizajā gultnē
28.08.2012 09:45 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Viņš visu laiku līdz šim bija bez darba?
28.08.2012 09:47 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
tavaa gadiijumaa pieraadaas tas, ko daudzas reizes esmu mineejusi, attieciibaas galvenais nav nauda... jo taa vienmeer var pazust, sakritiibas deelj dziivee var daudz kas izmainiities un viirietis paliek bez ienaakumiem, tavs gadiijums.. nejuuties sievieshkjiiga tieshi kaadaa zinjaa? Taapeec, ka Tev jaapelna nauda un jaabuut atbildiigai? Bet tavupraat atbiliiga naudas teereeshana arii nav tas pats, ja neesi pelniitaaja? Par daudz NAUDA un SIEVISHKJIIGA.. sievieti dara sievishkjiigu tachu pavisam kas cits...
28.08.2012 09:49 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ok, tagad viņš pamazām atgūstas un atkal sāks pelnīt kaut ko.

Nu bet tad esi iecietīga un pagaidi, līdz atgūstas kārtīgi.
Vīrietim, kam ir problēmas darba un karjeras jomā, sliktākais, kas var būt, ir kvernoša dzīvesbiedre mājās.

Tu taču vari veikt pienākumu dalīšanu, naudas pārzināšana nav vienīgais aspekts ģimenes dzīvē
28.08.2012 09:51 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Es gan domāju ko citu, proti, vai Tavs vīrietis zin kā Tu jūties, vai esat par to runājuši? Un kāpēc, kad pelnītāja biji Tu, Tev vēl bija jāpērkas veikalā un jādara darbi, ko mājās sēdošs vīrietis mierīgi varētu uzņemties? Atbildība jau nemaz nav slikta lieta, tagad apzinies vairāk ko Tu spēj, pat nāk par labu pašapziņai. Vīrietim vajadzētu vairāk piestrādāt tagad, kad ir atkal pelnītājs. Katram dzīvē var gadīties melnā strīpa. Svarīgi to izrunāt kā jūtaties un ko darīt lietas labā, jo viņš arī diezvai var uzminēt, kā jūties un, kas situāciju uzlabotu. Tikai pirms sarunas, izlem pati, kas būtu tas, kas Tev atkal liktu justies kā agrāk.
28.08.2012 09:51 |

Reitings 349
Nu viņs apmēram gadu bija bez darba. tagad kaut kādas haltūriņas sāk parādīties, bet nu ne tas līmenis, kas bija agrāk

Protams, es jau saprotu, ka dzīvē visādi notiek, var palikt bez darba, naudas. Esmu viņam bezgala pateicīga, ka viņsh mani toreiz jaunībā uzturēja, kad studēju. Tāpēc bez kurnēšanas arī tagad viņu uzturu un dodu naudu.

Bet jā par to sievišķību...... ir tā lieta, ka nejūtos sievišķīga vairs. Nejūtos lolota, lutināta, kas ieiet veikalā, piemiedz ar aci savam vīrietim un viņš nopērk viņai to un šito. Ka aizved uz restorānu un izmaksā vakariņas. Ir tieši otrādi, ka es esmu tā, kurai jāstaigā ar to naudas maku un jārūpējas, lai mums abiem būtu vakarā ko mutē likt. Viņs paprasa man 20 latus un man viņi IR kaut kur jāizrok, jāiet un jānopelna! Es nezinu vai jūs saprotat.......
28.08.2012 09:57 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es laikam negkad nevarētu uzturēt vīrieti!

Man kaut kā liekas, ka vīrietim ir jāspēj nodrošināt vismaz sevi. Vīrietim ir jābūt spējīgam nokārtot sava dzīve tā, lai nauda būtu vienmēr, jābūt iekrājumiem va kaut kā tā.

Manuprāt vīrieši, kas nav spējīgi sevi nodrošināt pazaudē savu vīrišķību un līdz ar to arī pašcieņu, un tad ar tādu dzīvot kopā nav iespējams, jo viņā mainās pilnīgi viss, pazūd viņa loma dzīvē.

Un manuprāt runāt par to, ka nauda nav galvenais mūsdienās ir muļķīgi, jo šobrīd maksā viss, un nauda iet līdzi pilnīgi visam, un spēja nopelnīt normali mūsdienās ir pielidzināma agrāko laiku spējai būt par labu karotāju (kad vērtība bija spēks), piemēram.
28.08.2012 09:59 |

Reitings 349
Es tagad saprotu, kā jūtas vīrieši, kuriem ir jāuztur ģimene, tas ir nežēlīgs stress, tā ir nežēlīga atbildība un visu laiku tās šaubas, vai ir visa pietiekami un bailes, a ja nu pazūd ienākumi.
Novērtējiet savus vīriešus!!! Tas ir ellīgs darbs
28.08.2012 09:59 |

Reitings 4703
Viņs paprasa man 20 latus un man viņi IR kaut kur jāizrok, jāiet un jānopelna!
un ja tev vinju nav un nav kur izrakt, kas tad notiek?
28.08.2012 10:01 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
Tev noteikti ir grūti.

jebkurš komforts ir komforts,pie labām lietām ātri pierod, nav svarīgi par ko ir runa.

Ja vīrietis necenšas strādāt, neko nemeklē un nedara, tad ir jāuztraucas, ka viņš ir iemācījies sēdēt Tev uz kakla.
Taču, ja viņš kko dara, kko pelna- tad paliek tikai viens jautājums- Tu mīli viņu vai to, ka viņam blakus esot biji ar naudu?
28.08.2012 10:04 |

Reitings 349
cubianai taisnība. Es pilnīji JUTU, ka meš abi esam mainījušies. Ja agrāk es biju kaprīza meitenīte, tad tagad esmu racionāli domājošs cilvēks, kam vieglprātības nav prātā. Savukārt ja viņš agrāk bija nopietns, ļoti vīrišķīgs vīrietis, tad tagad ir palicis emocionāls, nepašpārliecināts un tāds.....
28.08.2012 10:05 |

Reitings 349
DIO tad man ir jāaizņemas nauda un pēc tam jau tāpat ir jānopelna un jāatdod parādi, jo viņam jau tagad nav naudas, ko atdot
28.08.2012 10:06 |

Reitings 4703
Un manuprāt runāt par to, ka nauda nav galvenais mūsdienās ir muļķīgi, jo šobrīd maksā viss, un nauda iet līdzi pilnīgi visam,
.... man te laiku atpakalj bija interesantas sarunas par naudu...bet nu prieksh sevis esmu atklaajusi to, ka nauda man dziivee nav svariigaakais, naudai ir jaabuut, lai apmierinaatu nepiecieshamaakaas veelmes, bet uzstaadiit to kaa galveno dziivee.. man noteikti svariigi ir tas otrs cilveeks, svariiga taa sajuuta, ka tas cilveeks buus ar mani kopaa neskatoties ne uz ko un otraadi.. manupraat taa ir muusdienu lielaakaa probleema, kad lielaakajai daljai liekas naudaa sleepjas viss speeks.. bet manaas domaas speeks sleepjas galvaa un attieksmee..
28.08.2012 10:08 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
DIO- bet naudu Tev vajag šā kā ta kaut vai lai apmierinātu nepieciešamākās velmes, un ja Tev ir ir vīrietis kurš ilgu laiku savas nepieciešamākās velmes apmierinās uz tava rēķina, domāju, ka Tev tas nepatiktu.

Tu tiešām būtu ar mieru uzturēt vīrieti?
28.08.2012 10:13 |

Reitings 349
DIO es tev pilnībā piekrītu. protams, ka es ar viņu būšu kopā priekos un bēdās lai kas arī notiktu.
Bet nu gribas arī to sievišķīgo dzīvi.......
28.08.2012 10:13 |

Reitings 4703
cubiana, nevajag sliikt galeejiibaas... paskaties mazliet vienkaarshaak uz dziivi, dziivee ir svariigi kas armani soma vai vienkaarshs apgjeerbs, ko vilkt uz darbu? Vai dziivee ir svariigi eest restoraanos vai vienkaarshu zupu maajaas? Nav nepiecieshamiibas iesliigt galeejiibaas..

un viirietim, kas darbojies savaa biznesaa un naakot kraham viss ir zuadeets ir daudz gruutaak piecelties un iet uz priekshu, kameer sieviete bez divaam domaam ies un pelniis zupai un buus VEEL ARII PSIHOLOGS savam viirietiem, jo lai to savu viirieti nostabilizetu tagad uz pareizo domaashanu, vinjsh ir brutaali "psihologjiski jaasakaarto".

Un vinneetaaja buus taa , kas gudri sakaartos viirieti, nevis aizlaidiisies lapaas pie naakamaa biznesmenja.. ja kas... ak un kaa juus sakaat karma.. karma.. atspeeleejas veelaak viss...
28.08.2012 10:19 |

Reitings 349
DIO un kā lai sakārto to savu vīrieti? Līdz ar psiholoģiju man mazs sakars, pat nezinu.....
28.08.2012 10:22 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tas, ka nejūties sievišķīga, nebūt nav tava vīrieša vaina vai tā, ka tagad tu esi atbildīga par visu. Ja es būtu tādā situācijā, drīzāk justos daļēji fantastiski, jo apzinātos, ka esmu spēcīga sieviete un spēju visu nepieciešamo izdarīt, vienalga kāds stress. Ja esi ieslīgusi stresā domājot visu laiku par naudu, tā jau ir tava vaina, ne kāda cita. Jāprot atrast arī mirklis, kurā atpūsties un atslēgties, lutināt sevi ar vannu un smaržīgiem krēmiem. Nekad nedrīkst aizmirst par sevi. Padomā, kāds iepriekš tev bija vīrietis un saproti, ka šis ir tikai tāds PERIODS, viss nokārtosies un atgriezīsies ierastajās lietās, tik tu beidzot būsi gudrāka un beigsies naivums, vai ir tā vērts domāt par savu vīrieti sliktu šobrīd un iedomāties viņu kā nevīrišķīgu tikai tādēļ, ka nepaveicās ar biznesu un šobrīd viss balstās uz taviem pleciem. Viņš tak meklē un cenšas darīt.. Jāprot sevi nepazaudēt un uzreiz neuztaisīt pasaules galu.
28.08.2012 10:23 |

Reitings 4703
mazspiradzins, tad esi kapriiza pie lietaam , ko zini, ka vinjsh var izdariit.. bet esi arii gudra saac to viirieti klausiities, neesi taa, kas dod zivis, saac domaat par makshkjereem. cerams, tu mani saprati.
28.08.2012 10:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)