Man tā nav problēma, pašai ir pazīstami vecāki cilvēki par mani, kam nedotu tos gadus, jo viņi uzvedas labā nozīmē ļoti jauneklīgi. Protams, pievienojas kaut kāds prātīgums, gudrība, bet to vecuma starpību tikpat kā nejūtu, jo pati jau arī neesmu vairs gluži 13 gadīgs bērns.
Taču domāju, ka šeit akcentē vecumu (laikam domāji diskusijās, kur meitenes gribēja iepazīties?), jo tomēr katram vecumam lielākoties ir savas raksturīgās intereses. Piemēram, kad tikko bija stāšanās augstskolā, man pietrūka cilvēku konkrēti manā vecumā, ar ko parunāt par latvija.lv sistēmu, par to, kur viņi stājas, kādi līmeņi, tāpēc nācu uz šo forumu. Arī tagad ir interesanti parunāt par dzīvesvietu, studiju sākšanu. Tie, kuriem tas jau ir pāri, var dalīties ar savu pieredzi, tomēr viņiem nav tās emocijas uz doto mirkli - un man negribās dzirdēt sausu teoriju, kā ir, piemēram, dzīvot kopmītnēs, bet tieši tās emocijas, tagadējās domas. Nu un tāpat arī ar izklaidēm - tomēr ir klubi un bāri, kur vairāk mazgadīgie un tikko pilngadību sasniegušie tusē, ir tādas izklaides vietas, kur iet vecāki cilvēki utt.