Sveikas! Cenšos pievienot preci, kuru vēlos pārdot, bet nesanāk, jo visu laiku uzrādās šāda lieta! Es taču uzspiežu visu, ko vajag, bet visu laiku rāda, ka jāizvēlas pasta servisu..
Darīju tā... nu tur sākumā uzliku to ka pasts kurš ārpus US ( tavā gadījumā UK), un apakšā vēl viena ailīte tur un tur liku ka worldwide - standart shipping un savu izdomāto cenu...
Paldies meitenes par linku, bet esmu Kanada. Man atkal uz Eiropu pasts sanak nereali dargs, par 2kg teju $50. Laikam bus jasuta tikai uz USA! :)
P.S. Vai esat meginajusas bildes salikt kolaza? Vai tas strada? Nu, lai nav par katru extra bildi jamaksa atseviski vnk sakombine vairakas bildes viena?
Pati nekad kko tadu neesmu redzejusi, tpc man liekas, ka vinji cheko lai nekraptos!
Tas pasta kalkulātros man vienalga uz kuru valsti rāda kaut kur ap 15ls šippings... Nu neticu... nevar būt tik dārgi...
Ja jau te meitene raksta, ka sūtīja jaku pa 5ls uz angliju... ja tā bija pie sīkpakām pieskaitāma paka, tad pasts.lv kalkulātors saka ka vismaz 7ls tam bija jābūt... ja paka tad atkal padsmit latos...