visai interesanti. man pašai tieši vakarvakarā izrāva gudrības zobu RSI. cietos jau no 5dienas vakara, domājot, ka naktīs un pie tam brīvdienās nekas nestrādā . bet vakar vakarā jau bija tā, ka vairs nevarēju izturēt, sarunāju draudzeni, lai atbrauc līdzi, tā mēs ap kādiem 22:00 ieradāmies. internetā jau biju salasījusies, ka kādi 70 Ls būs. protams, tik liela naudas summa nekam tādam nebija speciāli paredzēta un atlikta. cerēju, ka akūts gadījums, varbūt sanāks lētāk, bet nu 54 Ls paprasīja. un par to vien jau nopriecājos. par laimi, draudzene bija līdzi, varēja atlikušo daļu aizdot. savādāk, pat nezinu, ko būtu darījusi, jo jāa, jāmaksā uzreiz, turpat uz vietas.. nu labi, vēl līdz bankomātam var aizskriet, bet ja kontā tpt nekā diža nav? pie tam man, parastam studentam. par laimi - strādājošam.
bet nu, pats pasākums bija visai ātrs, nedabūju ne diži gaidīt, ne ilgi man ap to zobu ņēmās, kgan pašai likās, ka bez operācijas cauri netikšu. uzpampis bija un ir ne pa jokam. arī manam zobam slīpa sakne bija. zobārste vēl pieteica, ka esot noveicies, ka tas gals iekšā nepalika. tā kā visādā ziņā esmu apmierināta. labāk samaksāt tos 54 Ls (ok, vēl zāles 10 Ls) un zināt, ka viss būs kārtībā , ka nekas nav baigi samocīts un ap mani profesionāle darbojās. nu ir jau biki žēl tie gandrīz 70 Ls, bet veselība tomēr ir tas dārgākais, par ko mums rūpēties! ;] un tpc jau blakus ir cilvēki, ģimene, kas var finansiāli palīdzēt! ;]
P.S. - būtu zinājusi par tādu otru, lētāku firmu, iespējams būtu gājusi tur.. bet nu neko!