pec10 gadiem

Reitings 32
Reģ: 15.05.2012
sveikas , intrese jusu domas par visai interesantu situaciju ....
kada butu jusu reakcija , ja peksnji jusu draugam , viram , saktu rakstit meitene (jaunibas milestiba),ar kuru nav bijis kontakts 10 gadus, te pekshnji vinja uzrodas draugiem.lv portala , velas ar manu viru sarakstities, kontakteties , cik saprotu vinja bija taa ,kas pameta manu draugu toreiz, vinsh pardzivoja utt, bet tagad man liekas , ka vinsh ir ieinteresets vinju sarunaa, vai pec tik ilga laika , vinjam varetu but vel kautkadas juutas pret vinju... veca milestiba neruus??
27.08.2012 09:17 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
citam jau patik rakstīt un skatīties vai atbild vai nē utt...bet vispār dīvaini, ka uzradās pēc 10 gadiem, ja vel apsveiktu dzimšanas vai vārda dienā tad būtu saprotams, bet tā ...
27.08.2012 15:22 |

Reitings 32
:)up
27.08.2012 16:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vienmeer priecaajos par mana tagadeejaa viira simpaatijaam ,jo taas visas ir loti izskatiigas sievietes!Tas nozimee ,ka es arii piederu pie smukajaam!:)
Taa noteikti ir ar tevi arii!Vins izveeleejas tevi ,jo tevii ir kaut kas taads!Par to noteikti priecaajies!
Es arii esmu satikusi savu bijuso viiru,pilniigi nekaadu domu -atnemt vinu tagadeejai sievai!Man liekas, tas ir pilniigi normaali,ka cilveeki veelas zinaat,kaa iet bijusiem draugiem,viiriem!
Iipasi veel tad ,ja attieciibas ir bijusas ilgas,skirsanaas ne loti dramatiska!Tas ,kas bijis ,tas pagaajis,bet tomeer kaut kas ieksaa ir taads...tomeer kaadreiz tacu miileejaam so cilveeku,taa miilestiiba man noteikti nav paagaajusi arii tagad-ir kluvusi citaada pret so cilveeku!Esam vairaak kaa draugi!
27.08.2012 17:18 |

Reitings 32
yp:)
28.08.2012 17:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits