par kāda veida kāzām Jūs

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
Esmu aizdomājusies kāda veida kāzas es vēlos sev, bet nevaru izlemt. ( Šobrīd tas nav tik ļoti aktuāli, bet esmu šo lietu apspriedusi ar draugu)
Jūs dotu priekšroku lielām kāzām ar visu ģimeni, draugiem, aptuveni 60 cilvēkiem, vai vairāk, kur tērējat ap 5000-6000 LS tā lai nebūtu jāknapinās, vai tomēr tikai divatā par to pašu naudu aizbraukt uz eksotisku salu un kāzas norisinātos tur + medusmēnesis, kas sanāktu kopumā 2 ned?

p.s. vecakiem nav labu attiecibu, jo šķirušies un neredzu viņus pie viena galda.
un no otras puses iztērēt tik daudz naudas par vienu dienu, lai draugiem un ģimenei butu tusiņs, esmu dilemmā ar sevi.

mani nesaista ne garie galdi, ne latviešu tradīcijas ar vārtiem un šķivju sišanām.
26.08.2012 23:42 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es noteikti gribētu standarta ballīti ar radiem un draugiem kādā viesu namā līdz pat rītam. :) Viesu skaits arī droši vien vilktu uz standarta 60 cilvēkiem, kas nav nekas daudz parēķinot visus radus, draugus, kolēģus, utt.
Ceļojumu gribētu uzreiz pēc kāzām vai mazliet vēlāk, bet salaulāšanās divatā ar lieciniekiem noteikti nav priekš manis!
27.08.2012 16:11 |

10 gadi
Reitings 166
Es vienmēr biju pārliecināta par lielo balli un balto kleitu, bet tagad .. eh..
Naudā nav tā problēma, kāpēc izvēlētos vienu vai otru.

Un dāvanās noteikti negribētu naudu. Ja es sev organizēju kāzas, tad negribu, lai mana ome savu naudu no pensijas man censtos dāvināt. Man labāk patīk visādas citas lietas, bet ņemot vērā, ka nedzīvoju LV tad būtu grūti aiztransportēt kādu dāvanu.

Laikam tomēr izvēlos divvientulību eksotiskā salā un ceremoniju tur.
27.08.2012 16:47 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
salaulāties baznīcā un turpinājumu kādā lauku viesu namā, guļbūvē. viesus pietiekamā daudzumā, lai visiem kompānijā būtu jautri un interesanti. krāsainu publiku, dažādas, daudzpusīgas personības. lai visi vienā barā var i dančus lekt, i pie galda sēdēt un pārrunāt interesantas tēmas, i dziedāt karaoki, i spēlēt spēles, varbūt, veidot jaunas iepazīšanās. lai ir sulīgas kāzas, lai ir, ko pēc gadiem atcerēties.
baigo baru negribu un kvantitātes pēc nepazīstamus cilvēkus neaicinātu, bet katrā ziņā nevēlos arī tādu šķidru publiku - desmit cilvēki, visi savā starpā viens otru jau sen pazīst, viss izrunāts, visi jau zina, ko no kura var gaidīt, trūkst pārsteigumu.

pašu ceremoniju baznīcā es gribētu pa šiko, ar skaistu kleitu, ziediem, dekorācijām, puķu meiteni (kā filmās!), ērģeļu skaņām, limuzīnu un tā. un pēc tam laukos kārtīgi atlaist, bez smalkumiem, rišiņām un cakiņām, spīdumiņiem. lai viss dabiski, nesamāksloti - pie raimonda paula vecajām dziesmām griezt dančus, uz galda normālu rosolu, karbonādes un kartupeļus bezaizspriedumainas spēles (iz sērijas ''vāveres un koki''), mičošanu, karaoki un tā tālāk. brīvi, neieturēti nekādos rāmjos. pret pārmērīgu dzeršanu gan man būtu iebildumi.

tieši šādi iedomājos savas kāzas un tik pat līdzīgas ir bijušas manai mammai skatoties pēc bildēm, video un nostāstiem :D super!
27.08.2012 18:56 |

Reitings 500
Gribu kaazas radu unn tuvaako draugu lokaa..gribeetos jau bazniicaa...
ir tikai viena meitene ko kazaas neveletos redzet bet ta ir mana toposa vira drauga draudzene. bet ja ta labi padoma ta tacu ir mana diena kad es velos lai viss ir ta ka es veelos bet nu laikam jau bus jasamierinas ar to meiteni . ceru ka vini neieradiesies :D
celojums bus uz MIAMI 3 NED.
27.08.2012 23:30 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Naktii pirms kaazaam es nevareeju aizmigt un domaaju, ka izdariju nepareizo izveeli (ne jau viiru es domaaju) kaazu veida zinjaa, tad man likaas, ka vajadzeeja ar lieciniekiem chetrataa uz bazniicu un tad prom uz siltajaam zemeem ;) bet tad pienaaca kaazu diena, ar 30 cilveekiem, bazniica, daba, fotosesija, shampis, pastaiga, balozhi, viesu nams, baloni ar veco uzvaardu aizlido debesiis, michoshanas aubes vietaa laternas paceljas debesiis, viss ir balts un oranzhs, latvijaa jautraakais fotograafs, aaaarpraats, cik viss bija forshi! Man nav zheel ne santiima, ko mees atdevaam par to visu!.

Lai kaada buutu kaazu diena, taa buus iipasha jaunajam paarim..
27.08.2012 23:45 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Lielas, greznas un šikas kāzas, ar kāzu ceļojumu uz kādu saulainu vietu.
28.08.2012 02:09 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Nedomaju, ka kadreiz sanaks, bet ja tomer, tad tas bus kazas pec latviesu tradicijam. Varbut ne pilniba, apgerbs varbut nedaudz uzlabotaks :D bet mani tomer piesaista senie latviesi :)
28.08.2012 02:48 |

Reitings 4298
Manas kāzas jau aiz muguras un, ne brīdi nenožēloju mūsu izvēli par to, kādas tās vēlamies: kāzu dienu pavadījām kopā tikai ar ģimeni (mums abiem lielas ģimenes, kopā sanāca ievērības cienīgs tusiņš tāpat), turklāt vēlāk sarīkojām atkāzas ar draugiem un tuvākajiem radiem - brīvā gaisotnē un ne vairs bez tūkstošu tērēšanas vienai dienai :)
ļoti patika gan mums, gan ģimenēm, gan draugiem, gandrīz neviens neapvainojās.
28.08.2012 07:29 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Mūsu kāzas, lai arī uz pēc ceremonijas daļas restorānā bijuši vien 20 cilvēki, izmaksas ir astronomiskas, jo mūsu kāzu svinības turpinājās arī Zviedrijā restorānā. "ietaupīšana" sanāca uz līgavas pušķi un auto dekorācijām, ko meistaroju pati (neuzskatu par vajadzīgu tērēt astronomiskas summas par to, ko pats var izdarīt un neatšķiras no "profesionāļiem").
Kopsummu nosaukt nevarēšu (i negribas arī), bet nu tā cena, ja saskaita visu varētu būt acīm nevisai patīkama.
Un tradicionālās kāzas nebija, bija ceremonija dzimtsarakstos, tad restorānā ar visiem un pēcāk devāmies ar prāmi uz Zviedriju, kur vēl kopā ar abu pušu vecākiem svinības turpinājām ģimenes lokā restorānā.

Bet viss bija lieliski, esmu laimīga!!! Ļoti :)
30.08.2012 13:12 |

Reitings 23
Reģ: 30.08.2012
Sapņot jau var, bet ..
30.08.2012 13:17 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
kadreiz vienmer domaju ka man bus mazas miiligas kaazas un liels celjojums. Tagad gribu lielas,draugiem bagaatas kaazas ar lielu celjojumu pec tam :)
30.08.2012 13:19 |

Reitings 2494
Es no sava drauga uzzināju, ka viņš grib ļoti mazas kāzas neliela'lauku baznīciņā ... nebiju nekad iedomājusies ka tā ... pati negribētu grandiozas kāzas - manuprāt tas nogurdina, bet negribētu arī "tikai divatā" .. gribētos ar ģimeni un tuvākajiem druagiem (bez kolēģiem un kaut kur sen atpakaļ satiktām personām) - nu tā - ierobežotā lokā..
30.08.2012 13:22 |

Reitings 502
Es tā palasos un skatos, ka šur tur rakstīt, ka daļu iztērētās naudas tāpat sadāvina atpakaļ. Kaut kā negribas, ka draugi lielas kāzas rīko tikai tāpēc, ka cer saņemt atpakaļ daļu naudas. Tad jau nemaz nevajag rīkot, ja visu laiku jādomā par naudu, par to , cik varētu saņemt atpakaļ.
30.08.2012 13:38 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es uzskatu,ka ja precas,tad precas kartigi. nu tas jau,protams,no katra individuali,bet vairak biju domajusi,ka jegu no plikas sarakstisanas zaksa ar lieciniekiem neredzu.
es noteikti velos lielas kazas un medusmenesi,precesos ari tikai tad,kad tas viss bus iespejams.
03.09.2012 00:42 |

Reitings 8968
Pilnigi noteikti tikai mes abi.. Es jau pat zinu kada man bus kleita, kurpes, mati :D
Gribu so dienu tikai mums... Pec tam drosi vien nopirktu sampi, sasauktu tuvakos radus kopa un nosvineetu...
Man gan butu jabrauc cerez 2 valstim to sampi dzert :D
03.09.2012 02:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)