Ko darītu?

Reitings 73
Reģ: 26.08.2012
Sveikas,meitenes!
Jutos drausmiigi,jo ir apnicis cinities par attiecibam vienai.
Ar puisi esam kopa gandriz 3 gadus.Sakums,protams,ka jau visiem-ideals.Talak-ka jau nu sanaca.
Pedejo pus gadu dzivojam kopa.Es paslaik nestradaju,bet gan macos neklatiene augstskola,tatad pa vasaru majas.
Puisis strada.
Problema taja,ka vins atnak no darba,pasez ar mani 20 min un sezas spelet datorspeles.Spele lidz laikam,kad jau jaiet gulet.Ta ir katru dienu.Brivdienas-vai nu datorspeles vai masinu jamazga ,vai vecakiem japalidz.Es var teikt 24/7 esmu viena.Jutos vientuli.
Es vienkarsi nejedzu jegu TADAM attiecibam..But kopa,jo ta ir erti?Nezinu..Tiesam sakt likties,ka jamekle kaut kas cits,jo,nu cik var.Man ari gribas justies miletai un vajadzigai.
Ko jus daritu sada situacija?
Piedodiet poar kartejo attiecibu temu,bet ta gribas izkratit sirdi.. :(
26.08.2012 12:23 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Un macos nekletiene,jo puisis it ka gribeja,lai esmu ar vinu nevis 5 dienas nedela cita pilseta..redz,ka sanaca!

baigais, pats nepievērš uzmanību, bet prom nelaiž. tad arī lai ir ar tevi, nevis kompi
26.08.2012 12:43 |

Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
nu vispaar paziistama situaacija...bet musu risinajums bija sads mes iegadaajamies otru datoru,un tagad seezam viens otram ciesi blakam un abi speleejam speeliites :D kad apnik nodarbojamies kopiig ar kko citu :)
26.08.2012 13:33 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Pilnīgi saprotu autori.
Mans vīrietis ir tieši tāds pats. Visas brīvdienas nosēž pie datora,kopā ko izdaram aizejam uz veikalu. Esmu mēģinājusi viss kaut ko. Viņam pilnīgi po*** (atvainojos). Ti sēž pie sava datora,var sēdēt līdz 3iem naktīm. Vsp tik bēdīgi.:(
26.08.2012 13:39 |

Reitings 1308
Un teikt,ka meitene pati vainīga ir muļķības. Jo vairāk tu kko centīsies,jo lielāks viņam pofigs. Vnk mēģinu tgd uzspļaut uz visu,lai dara ko grib. Es ilgi tā necietīšu. Paņemšu vienā jaukā brīdi un aiziešu.
26.08.2012 13:41 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ja man butu xbox man virieti nevajadzetu :D
26.08.2012 13:42 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Mi Amor,a tu negaidi bērniņu,vai es kaut ko jaucu?
Autorei-saprotu,kā tu jūties..Man ir līdzīga situācija..
26.08.2012 13:58 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Varētu padomāt,ka ja meitene atradīs darbu, tad viņš mazāk spēlēs spēles..jā, ies laiks ātrāk, būs nodarbošanās, bet tāpat pēc darba gribēsies kopā pavadītu laiku,kopīgu nodarbošanos neviss,ka puisis visu laiku tupi sēž pie spēlītes..var jau kādu laiciņu paspēlēt spēli ,bet ne jau tā,ka katru dienu un gandrīz visu laiku ,kamēr ir mājās.
mazpilsētā patiešām ir grūti atrast darbu. Rīgā katru dienu liek sludinājumu. mazpilsētā ir daudz mazāk iespēju.
Kādas ir iespējas izklaidēties mazpilsētā? mēģini saorganizēt izklaidi, aiziet ,kaut kur kopīgi. ja tad viņš izvēlas neviss iet,kur kopīgi, bet gan sēdēt pie datora un spēlēt spēlīti, tad ir pavisam skaidrs,kad viņš neko citu nevēlas kā spēlēt spēlīti un tā teorija par viņam nav ,ko darīt būs puspatiesībā. jā, cilvēks var spēlēt spēlītes, skatīties tv ,vai arī ko tml. darīt,ja nav izdomas, iespējas, ko citu darīt, bet ja piedāvā aiziet kopīgi nopeldēties, aiziet uz kino, koncertu vai kur citur un izvēlas turpināt sēdēt spēlītē ,jo ir svarīgs moments tur, tad cilvēkam patiešām ir smagas problēmas ar to visu.visas atkarības ir atkarības.
ja ir smags gadījums,tad nekas neatliks kā vien iet izklaidēties ar draudzenēm, atrast sev hobijus un visu darīt vienai. jautājums ir tik tāds,cik ilgi Tu spēsi un vaŗēsi tā dzīvot...cik ilgi Tev būs pacietības skatīties kā otrs notrullinās spēlītē
26.08.2012 14:30 |

Reitings 1308
Gaidu gan.
26.08.2012 14:33 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
ai sūti nafig! :D
26.08.2012 14:40 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Kā tajā anekdotē..
Dievs radīja sievieti un teica:''Tu varēsi atrast labu vīrieti katrā pasaules stūrī!''
Un izveidoja zemi apaļu.Tad ilgi,ilgi smējās..Nu kaut kā tā.

Ar to es gribēju teikt,ka nav ideālu vīriešu..Tāpat kā ideālu sieviešu.Vismaz ne es,ne mani draugi,radi laikam tādus nav sastapuši.Visiem ir savi + un -.
Manuprāt tad jau laikam,lai labāk spēlē datorspēles nekā dzer katru vakaru.Bet,protams,visam savas robežas.
26.08.2012 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits