sarakstes ar citu meiteni

Reitings 194
Reģ: 28.05.2012
sveikas, meitenes!
nesen pieķēru,ka draugs skype čatoja ar kādu svešu meiteni, neko nopietnu, bet tomēr.
viņš paskaidroja,ka tā ir meitene, no draugu kompānijas kādā vakarā Vecrīgā. sacēlu lielu brēku,kam tas ir vajadzīgs. teica-jo vienkāŗsi interesanti parunāties ar tādu cilvēku (viņa līdzīgi kā viņš-hipsterveidīgā)
nākamajaa dienā viņš man pajautāja,vai var ar viņu parakstīties. es atbildēju-jā.
bet nebeidz mocīt jautājums-Vai tas ir normāli, ka puisis parakstās ar kādu citu, nesen satiktu meiteni?
25.08.2012 23:05 |

Reitings 194
Reģ: 28.05.2012
es, līdzīgi kā sibilla, arī sarakstos ar citiem, bet tie ir čomiņi no skolas laikiem, kuriem es liekos forša un otrādāk.
taču puisim īsti nav meiteņu draugu lokā. ar kuru var vnk pačatot utt.
tad nu domāju,varbūt tiešām jādod iespēja, kaut vai šī meitene ir iepazīti pavisam nesen, no jauna.
abi esam lauvas,abiem taču patīk uzmanības apliecinājumi.
es laikam paliktu traka,ja mani izolētu no visiem draugiem. un līdz ar to nebūtu vairs harmojas attiecībās.
man šķiet,ka tikko pati atbildēju uz savu sāpīti. :)
26.08.2012 11:00 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
ja jau tu pati saraksties, tad tas būtu tikai godīgi, ja puisim neaizliegtu ;)
26.08.2012 11:01 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Ja viņš kontaktējas ar citām, tas tikai parāda to, ka viņš joprojām ir foršs, interesants arī citām sievietēm. Ka nav galīgi zem tupeles palikts, kurš runā tikai ar savu sievieti. Lūk, tas jau ir skumji.
26.08.2012 11:10 |

Reitings 179
Reģ: 06.08.2012
es lasu,un man nāk smiekli..
Tas ka divi cilvēki ir KOPĀ,nenozīme ka nedrīkst ar citiem kontaktēties..par ko taisīt brēku vajag ?
Lai čato,ta ir tikai čatošana,viņš neva tagad izolēties no visiem un tikai runāt ar Tevi un pavadīt laiku tikai ar Tevi,neredzot un nesazinoties ar citiem...
es domāju viņš vienkarrši grib arī citu sabiedrību un jaunu enerģiju...
ja mans draugs čatotu ar kādu meiteni-lai čato,es viņam uzticos.un viņš man,jo es arī čatoju ar čomiem..
26.08.2012 11:14 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Godīgi? Manuprāt, tas ir ne tikai normāli, bet pat nepieciešami, protams, ja runa nav par mēķtiecīgu koķetēšanu sarakstes laikā. Kādas izvērtīsies attiecības, ja ilgtermiņā vienai vai otrai pusei būs aizliegts kontaktēties ar citiem cilvēkiem(pretējo dzimumu), nav svarīgi draugi vai jauni cilvēki?

Bet nu man jau vispār daudzas lietas liekas ļoti pārspīlētas attiecībās. :D
26.08.2012 11:31 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Nepiekrittisu,ka uzreiz noteikti kaut ko mekle un kaut ka trukst attiecibas!!! Varbut vienkarsi looti interesanta personiba,tadel gribas parunat.. un tas ir normali!
26.08.2012 12:20 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu es neticētu šādām sarakstēm, ka tas ir tāpat vien. cik bijušais kādai itkā draudzenītei rakstīja, tad velāk atklājās , ka bija piedāvājis ko vairāk...
26.08.2012 12:24 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
pavisam vienkārši - ja nav smukāka par tevi, tad neuztraucies :D
26.08.2012 12:27 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
nu jā, bet skaistums diezgan plašs jēdziens! varbūt viņai viņa liekas nekas īpašs, bet džekam tieši otrādi!:D
26.08.2012 12:28 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
bet ja jaukas sarunas, tad gribot negribot, iekšējais nospēlē daudz lielāku lomu, un sākumā, it kā nepievilcīgais izskats pēkšņi ir kļuvis pievilcīgs.
26.08.2012 12:29 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
odyssey + par to smukumu :D
lai gan mēdz jau vīriešiem gadīties visādi prāta aptumsumi un no skaistulēm,pievēršās ļoti vienkāršām meitenēm.

es uzskatu,ka vīrietis var draudzēties ar savu draugu sievām-draudzenēm, lai sazvanās un sarakstās ar viņām, jo nu draugam nocelt sievu jau būtu traki.
bet tā,lai ļautu,ka ar kaut kādu citu čato,nu nezinu,laimīga nebūtu.
īsti neticu parastai draudzībai starp pretējo dzimumu :D

un pēc dabas esmu ļoti privātīpašnieciska :)
26.08.2012 12:31 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nemelošu un neteikšu, ka būtu sajūsmā, ja mans vīrietis sarakstītos ar sievietēm. Man nav nekas pretī, ja sazvanās un sarakstās ar kolēģēm vai senām paziņām, bet, ja viņš tagad atnāktu no kādas ballītes, pateiktu, ka tur meiteni iepazinis un gribētu ar viņu sarakstīties...Nu nē, paldies :D
26.08.2012 12:44 |

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Mans vīrietis bija atstājis savus draugus vaļā un ziņkārības mākta tomēr ielīdu paskatīties, un tur še ku, re ku mans Mīļotais aicina pie sevis citu ciemos.
Es to piedevu, bet ir pagājušas pāris ned. un vēl aizvien iekšā grauž.
Tātad man ir jautājums vai ES rīkojos pareizi piedodot?
26.08.2012 12:56 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Psc, meitenes, par kādu smukumu/nesmukumu te var būt runa?! Ja pusis grib ar viņu parunāties, tad kaut kas interesants tajā meitenē iekšā arī ir nevis tikai fasāde. Stulbi uzskatīt, ka smukās netiks pamestas un vispār, manuprāt, muļķīgi ir salīdzināt, kura ir smukāka vai neglītāka, jo visas vnk ir tik dažādas un individuālas, ka tas ir tikai gaumes jautājums, nemaz nerunājot par cilvēka saturu...
Jāpriecājas, ka tavs puisis simpatizē arī citām, bet ir kopā ar tevi! Tātad viņš arī ir interesants nav zemē metams! Šeit piekrītu chanely.
Un, piem., man vispār joma kurā studēju un apgrozos, kā arī nākotnē strādāšu un savu dzīvi saistīšu vispār 90% ir vīriešu, un klēpī nez kāpēc viņiem nekrītu. Jāprot ieturēt distanci! Tas būtu nenormāli, ja mana otra pusīte sāktu rīkot greizsirdības scēnas, kurām pat nav pamata. Ko tad man darīt - ellē ratā sūtīt sūtīt savu specialitāti? Jā, bieži vien esmu vīriešu pusē, varbūt jau pieradums, pastāvīgi atrodoties viņu sabiedrībā, bet es viņus tāpat saprotu un bieži vien arī atbalstu. Un neesmu nekāda feministe.
26.08.2012 13:39 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
es tā arī pateiktu, ka mani tas aizvaino, ka tu te ar kkādu saraksties. ok, ja tā būtu kkādā draudzene no bērnības, ka tik tā papļāpātu, bet nejau caur web kameru un bieži, + kamēr neesi mājās.
26.08.2012 15:59 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
No sajūsmas es noteikti nelēkātu par šādu faktu. Tomēr, skandālu nerīkotu un neko arī neaizliegtu, jo mans vīrietis nav mazais bērns, lai es viņam kā māte kaut ko aizliegtu. Es uzticos savam vīrietim. Uzskatu, ka ja viņš mani patiesi mīl un ciena, tad viņš novilks robežu un pat ja otra beibe gribēs ko vairāk par parastām sarunām un mēģinās viņam piebraukt, viņš atšūs. Ja ne un viņš padosies vai arī pats kaut ko sāks bīdīt...tad acīmredzami, es viņam nebūšu bijusi tik svarīga un mums tomēr nav lemta kopīga nākotne.
26.08.2012 16:23 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Uzskatu, ka attiecības nekādā veidā nedrīkst ierobežot personīgo brīvību, iespēju komunicēt ar citiem cilvēkiem, nešķirojot dzimumu. Drīkst runāties, drīkst arī paflirtēt, ja gadās situācija, vienkārši nevajag melot, krāpt. Un es neizšķiru nekādas emocionālās krāpšanas, draudzīga komunicēšana ar pretējā dzimuma pārstāvi nav emocionālā krāpšana.
Saprotu, ka šāda nostāja daudziem nav pieņemama, pat, ja viņi piekrīt šāda viedokļa saprātīgumam, tad, nonākot attiecībās ar man līdzīgi domājošu cilvēku, emocijas nav nemaz tik saprātīgas un tomēr nav patīkami...
26.08.2012 16:26 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Es nesaprotu, kur ir problēma? Ja jau sarakstēs nav nekā nopietna, tad par ko tu vispār uztraucies? Tas ir tikai normāli, ja kontaktējās arī ar citiem cilvēkiem. Man, piemēram, puisis nepārmet, ka šad tad čatoju skype vai sarakstos ar sms, ar kādu no draugiem - puišiem, viņš vienkārši zin, ka man tie nav nekas vairāk kā tikai čomi - bērnības draugi, un es arī neceļu scēnas, ja viņš runā ar kkādām meitenēm. Jo pasaule jau negriežas tikai ap mums diviem, ir jau arī citi cilvēki.
26.08.2012 16:29 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
mans vīrietis nav mazais bērns, lai es viņam kā māte kaut ko aizliegtu.

Ja ne un viņš padosies vai arī pats kaut ko sāks bīdīt...tad acīmredzami, es viņam nebūšu bijusi tik svarīga un mums tomēr nav lemta kopīga nākotne.

Tieši tā, Jasmin!
26.08.2012 16:30 |

Reitings 243
Reģ: 27.06.2012
Nu, tu vari teikt, ka tev tas nepatik un ka jutisies slikti, bet nevajag viņam aizliegt. Radīsies vēl kaut kāds spīts un atradis citu veidu kā tev nezinot runā un tad vēl izbesīsies par taviem tračiem.

Manam puisim 70% labāko draugu ir meitenes. Reizēm es jūku prātā, bet tad viņš man atgādina, ka esmu vienīgā un ka viņas ir tikai draudzenes. Zinot šīs meitenes, viņas arī nav ieienteresētas manā puisī.

Ja kaut ko(protams, normas robežās) ar principu, ātri aprausies. Galvenais, liec viņam saprast kā jūties. Ja džeks būs gudrs, vai nu pārtrauks, vai izskaidros kas un kā. :) Lai veicas!
26.08.2012 19:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits