Sveikas, pārdodu grāmatiņas, katrai klāt pierakstīšu cenu, cik ilgi pie manis atradusies un kādā stāvoklī ir šobrīd.
Ceru uz sadarbību!
Jautājumus var rakstīt šeit pat komentāros, vai arī uz e-pastu -
[email protected]
1.
Havjers Garsija - Gatavots a la mexicana, pirkta 2011. gadā, lieliskā stāvoklī,
cena - 5 LS.
2.
Alisona Botlere - Ēdiena gatavošana ar vīnu, pirkta 2010. gadā, mazliet ievainots vāks (tur, kur salmu rotājums),
cena - 2,50 LS.
3.
B.K.S Ajengārs - Jogas gudrība un prakse, pirkta 2012. gadā, uz aizmugurējā vāka viena švīka, pārējais lieliskā stāvoklī,
cena - 7 LS. (Starp citu, lieliska grāmata, man ļoti patika, esmu apguvusi, tāpēc nododu nākamajai, kurai interesētu :) )
4.
Kendaisa Bušnela - Vasara un lielpilsēta, pirkta 2011. gadā, lieliskā stāvoklī,
cena - 3 LS.
5.
OSHO - Emocijas (viņa jaunākā grāmata, izlasīju, apdomāju, bet plauktā īsti turēt negribu, lieliska grāmata dāvanai) - pirkta 2012. gadā, lieliskā stāvoklī,
cena - 5 LS.
6.
Ričards Brensons - Kailā patiesība par biznesu, pirkta 2010. gadā,
lieliskā stāvoklī - cena - 5 LS (grāmatnīcā vēl joprojām savi 9 lati).
7.
Imants Ziedonis - Epifānijas (balta, cietie vāki) - pirkta 2011. gadā, abi vāki mazliet nobružājušies,
cena - 3 LS.
8.
Ketrīna Stoketa - Kalpone (lieliska lasāmviela, izlasīju, neskatoties uz to, ka bestsellers, plauktā turēt nevēlos), latviski izdota šogad, pirkta šogad (2012.g), lieliskā stāvoklī,
cena - 5 LS (grāmatnīcā apmēram 9 LS).
9.
Autoru kolektīvs - Pasaules virtuve (Eiropa, Āfrika), pirkta 2011. gadā, lieliskā stāvoklī (
receptes lieliskas, dažādas, bet reti kura manā gaumē), cena - 7 LS (grāmatnīcā sanāk savi 12 - 13 LS vēl tagad)
10.
Andre Domine - Culinaria France, pirkta Anglijā, liela, skaista grāmata, ne tikai receptes, visādi apraksti, skaistas bildes), lieliskā stāvoklī - 5 LS.
11.
501 must - visit cities - pirkta nezinu kad, jo grāmata kaut kā ir atkļuvusi pie manis,
grāmata ļoti noderīga, bet tāda tipa man ir ļoti daudz, lieliskā stāvoklī, cena - 4 LS (tā kā neatceros, kā tiku pie grāmatas, cena grāmatai (spriežot pēc vērtības - tas, kas iekšā) zema).
12.
Džons Grišams - Šantāža, pirkta 2011. gadā, lieliskā stāvoklī,
cena - 5 LS.
Par sūtīšanu/saņemšanu visu norunāsim e-pastā, bet citādus jautājumus var uzdot šeit pat.