Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Intrigantes

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Sveikas! Esmu nonākusi tādā situācijā, ka nezinu, kur lai izliek dusmas un visu rūgtumu! Šeit to netaisos darīt, bet lūgt padomu- kā lai tiek vaļā no tādiem cilvēkiem, kurus aprasktīšu tālāk?
Tātad, paziņa, sieviete, reāla MELE un velk visus savās bezjēdzīgajās spēlītēs. Tas par to teica to, ka tas teica, ka viņš teica, ka tas dzirdēja.. No tās sērijas. Un esmu viens no viņas mērķiem. Bija jau iepriekš tā, ka palaida par mani baumas, mēģināja sanaidot ar cilvēkiem. Ja tas velkas vairāk kā 2 gadus, to taču nevar neņemt vērā, tas reāli bojā nervus, attiecības, pašvērtējumu un vispār reputāciju. Pārrāvu jebkādus sakarus ar šo sievieti, visus- labos un sliktos sakarus, lai viņa vairāk nebūtu manā dzīvē. Tad pēc kāda laika sāka izskatīties, ka viņa nāk pie prāta. Tāpat neuzturēju sakarus, līdz viņa mani uzmeklēja lai atvainotos un teica, ka mainīšoties. Nu ko, labi, teicu, ka ar laiku varbūt uzticība atgreizīsies, bet nu tomēr tāpat ieturēju vairāk nekā drosu distanci no viņas, labi vien bija, jo viņa nevis bija mainījusies pati, bet gan nomainījusi cilvēkus, ko nomelnot. Atkal sāku turēties pa gabalu no viņas, viņai tas laikam nepatika pēc tās vērienīgās apmelošanas, un nu man sāk brukt virsū viena mana draudzene, ko es, redziet esmu teikusi. Nevajag minēt trīs reizes, no kā šī informācija ir nākusi, pie tam, tas, ko piedēvēja man, nemaz nebija mans teiktais. Man ir noriebies!
Lai kā censtos tikt no viņas vaļā, tas neizdodas! Atkal viņa mani uzmeklē. Dzīvojam vienā ciematā, visi viens otru zina, dzīvesvietu jau nu es netaisos mainīt vienas intrigantes dēļ. Pie tam, atkal un atkal pierādās tas, ka viņa melo un melo bez īpašas jēgas, vai arī vispār neviens to nesaprot. Kā izmest šādu cilvēku no savas dzīves? Tas tiešām ir neciešami un to vairs nevar ignorēt, jo tas tiešām man traucēt dzīvot. Dusmas un skumji reizē, šī visa apmelošana tiešām nomāc pašvērtējumu. Vēl skumjāk, ka nejau es viena esmu viņas upuris. Agr;ak man ar viņu nekādu īpašu sakaru nav bijis, nebijām ne draudzenes, ne ienaidnieces, mūsu draugi bija savā starpā labi pazīstami, tas arī viss. Tas sākās no nekā. Esmu dzirdējusi līdzīgas atsauksmes par viņu no viņas iepriekšējās dzīvesvietas..
24.08.2012 17:24 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Cik viņai gadu?
24.08.2012 17:25 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ahh, cik tai meitenei/sievietei gadu?
Man pamatskolas/vidusskolas laikā bija tāda paziņa, tieši mats matā tevis aprakstīta, neuzturu nekādus kontaktus ar viņu vairs, bet tāpat zinu, ka patenkot patīk. Tādus cilvēkus nemaina nekas, lielākā daļa tāpat zin, kāda ir šīs drostaliņas īstā daba, tie kas nezina - nu ko darīt, cerams, drīz acis atvērsies.
24.08.2012 17:28 |

Reitings 473
Ja godīgi, precīzi nezinu, bet nu robežās no 20 līdz 25.
24.08.2012 17:28 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kas tad ir tas, ko viņa samelo, piemēram, ka Tava draudzene brūk Tev virsū?
Es nesaprotu, kas tas tāds var būt sagudrots un izstāstīts tālāk, ka bojā nervus, attiecības, pašvērtējumu.

Ja kāds mazā ciemā nepārtraukti pūš pīlītes, tad jau visiem tajā mazajā ciemā vajadzētu saprast, ap ko lieta grozās
24.08.2012 17:31 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
šādi pagāja viss mana pamatskolas laiks :D meitenes izauga..
izskatās,ka tava-jukusī, nē. :D
24.08.2012 17:31 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Man vidusskolā bija šitāda viena čūska. Es pat nesaprotu kādēļ, bet biju "izpelnījusies" viņas "draudzību" un tanī pat laikā pamatīgu nomelnošanu, intrigu vērpšanu aiz muguras. Kopš esmu prom no viņas sabiedrības, neko neesmu vairs dzirdējusi par sevi sliktu. Nu nezinu, man šķiet, ka tie lielie intriganti, citu nolicēji ir lieli neveiksminieki. Kā man teica viens draugs, ka, iespējams, viņa naktīs raud spilvenā, bet uz ārpusi ir čūska un draudzene vienā personā. To es nezinu un nekad arī neuzzināšu.
24.08.2012 17:32 |

Reitings 473
Par to, ka es it kā apmeloju citus cilvēkus. Ka, piemēram, esmu redzējusi, ka kāda mana draudzene krāpj savu draugu un to pastāstu, ka ir redzējusi mani krāpjam savu draugu un tamlīdzīgas lietas. Par dažādiem notikumiem, kurus es it kā esmu redzējusi un kuri noteikti sabojātu manas attiecības ar šo cilvēku, kuru it kā esmu redzējusi.
24.08.2012 17:35 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Gan ar laiku šis cilvēks noteikti "aplauzīsies"!

Viss nāks atpakaļ

Pasaulē pastāv viss, un viss „strādā”, arī noskaušana un lāstu uzlikšana. Tomēr ir jāuzdod sev jautājums: vai ir vērts sabojāt savu likteni vai karmu ar negatīvu domāšanu vai rīcību?! Cilvēkam, kurš paceļ pret otru roku, viss nāks atpakaļ, sabojājot viņa paša un viņa bērnu likteni. Ja šis cilvēks to neizjutīs pats, tad to noteikti pieredzēs viņa bērni.

Nedari sliktu – saņemsi atpakaļ!
Ja būsi negatīvi noskaņota pret citiem, tad dabūs to pašu atpakaļ.
Un tad jau atkal teiksi, ka tevi kaimiņiene noskaudusi, lai gan patiesībā tu pati sevi noskaud, ja esi bijusi dusmīga un neapmierināta! Un „eņģeļu valsts”, norādot uz kļūdām, kuras esi pieļāvusi, tev „iedod” kādu saslimšanu. Tas tādēļ, lai nākamreiz atceries, ka apkārtējiem pāri darīt nedrīksti!
24.08.2012 17:40 |

Reitings 473
Es it kā no vienas puses saprotu, ka man tas nav jāņem vērā un to nevajag tā ņemt pie sirds, dzīvot tālāk, bet nu esat taču pašas pieredzējušas brīdi, kad viss, kas krājies un mēģināts noglabāk iznāk vienu reizi ārā. Nu šodien man bija pēdējais piliens, es vēl nezinu kā, bet no savas dzīves šo cilvēku gribu izmest pavisam un pilnīgi, jo nevaru pieņemt to, ko viņa dara.
24.08.2012 17:54 |

Reitings 1666
Protams, ka izmet no dzīves. Ko tur ar tādu vairs kontaktēt vai jebko citu. Ja tā draudzene Tev brūk virsū tikai tāpēc, ka kāda kko sastāstijusi, tad viņai nav pilns rublis galvā un tā nav īsta draudzene.
24.08.2012 17:57 |

Reitings 473
Nu viņa ne agresīvi tā bruka virsū, vienkārši teksti sākās ar Eu, kas par lietu?! Visu viņai paskaidroju un nokārtojām visu, jo tie tiešām bija meli. Lai gan ļoti ticami, tāpēc arī rakstīja, bet nu dažus faktus nevarēs nomākt, jo tajā laikā, kad es esmu kaut teikusi, es biju ciemos pie radiem.
24.08.2012 18:00 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Es Tevi saprotu, ir viena tada darba, es vienkarsi pasmejos par vinu,jo es zinu ka ta nav un man ar to pietiek! :)
24.08.2012 18:12 |

Reitings 473
Nu tas jau velkas divus vai trīs gadus un posta manas attiecības ar draugiem, ar manu puisi.. Tāpēc nevar to tā neņemt vērā. MAn laikam vienkārši vajadzēja to kādam pastāstīt, jau tagad jūtu, ka man vieglāk palika, kad pateicu, cik ļoti negribu viņu sev tuvumā. :D
24.08.2012 18:15 |

Reitings 1666
Domām un izteiktiem vārdiem ir spēks, tāpēc cerams, ka viss būs ok turpmāk un viņa apklusīs :)
24.08.2012 18:18 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Novēlu izturību! No tādiem cilvēkiem jāturpina turēties pa gabalu. Es tavā vietā arī nebūtu atbildējusi uz atvainošanās vēstuli. Izlasīji, zini, ka atvainojas - arivederčī, nav viņa pelnījusi vārdu pretī. Puiša vietā es vairs neklausītos citos, runātu tikai ar tevi un par baumām pasmietos. Arī draudzeņu vietā rīkotos tāpat. Ne jau tu esi sliktā, un ja cilvēki, ar kuriem ikdienā satiec, tomēr spēj tevi redzēt kā slikto, tad es piedomātu, vai tiešām tie cilvēki ir draugi (ja neesi darījusi neko, kas liktu šaubīties).
24.08.2012 19:29 |

Reitings 473
Dope, viņa atvainojās klātienē, to laikam aizmirsu pieminēt. Nu nav jau tā, ka visi klausās, bet vienkārši ir tā, ka kaut kādas šaubas jau tomēr iemetās, jo viņa melo diezgan ticami. Ja tas būtu tāds mirkļa uzplūds, tad jau tiešām neņemtu vērā to neviens, es ne tik. Bet tas jau ir 2 vai 3 gadus un, nu, ja par tevi 2 gadus runā sliktas lietas, vienmēr atrodas kāds, kurš sāk šaubīties.
Apsveru domu ar viņu runāt, lai liek mani mierā, bet nu es nezinu, vai tas būtu prātīgi.
24.08.2012 20:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits