Sveikas! Esmu nonākusi tādā situācijā, ka nezinu, kur lai izliek dusmas un visu rūgtumu! Šeit to netaisos darīt, bet lūgt padomu- kā lai tiek vaļā no tādiem cilvēkiem, kurus aprasktīšu tālāk?
Tātad, paziņa, sieviete, reāla MELE un velk visus savās bezjēdzīgajās spēlītēs. Tas par to teica to, ka tas teica, ka viņš teica, ka tas dzirdēja.. No tās sērijas. Un esmu viens no viņas mērķiem. Bija jau iepriekš tā, ka palaida par mani baumas, mēģināja sanaidot ar cilvēkiem. Ja tas velkas vairāk kā 2 gadus, to taču nevar neņemt vērā, tas reāli bojā nervus, attiecības, pašvērtējumu un vispār reputāciju. Pārrāvu jebkādus sakarus ar šo sievieti, visus- labos un sliktos sakarus, lai viņa vairāk nebūtu manā dzīvē. Tad pēc kāda laika sāka izskatīties, ka viņa nāk pie prāta. Tāpat neuzturēju sakarus, līdz viņa mani uzmeklēja lai atvainotos un teica, ka mainīšoties. Nu ko, labi, teicu, ka ar laiku varbūt uzticība atgreizīsies, bet nu tomēr tāpat ieturēju vairāk nekā drosu distanci no viņas, labi vien bija, jo viņa nevis bija mainījusies pati, bet gan nomainījusi cilvēkus, ko nomelnot. Atkal sāku turēties pa gabalu no viņas, viņai tas laikam nepatika pēc tās vērienīgās apmelošanas, un nu man sāk brukt virsū viena mana draudzene, ko es, redziet esmu teikusi. Nevajag minēt trīs reizes, no kā šī informācija ir nākusi, pie tam, tas, ko piedēvēja man, nemaz nebija mans teiktais. Man ir noriebies!
Lai kā censtos tikt no viņas vaļā, tas neizdodas! Atkal viņa mani uzmeklē. Dzīvojam vienā ciematā, visi viens otru zina, dzīvesvietu jau nu es netaisos mainīt vienas intrigantes dēļ. Pie tam, atkal un atkal pierādās tas, ka viņa melo un melo bez īpašas jēgas, vai arī vispār neviens to nesaprot. Kā izmest šādu cilvēku no savas dzīves? Tas tiešām ir neciešami un to vairs nevar ignorēt, jo tas tiešām man traucēt dzīvot. Dusmas un skumji reizē, šī visa apmelošana tiešām nomāc pašvērtējumu. Vēl skumjāk, ka nejau es viena esmu viņas upuris. Agr;ak man ar viņu nekādu īpašu sakaru nav bijis, nebijām ne draudzenes, ne ienaidnieces, mūsu draugi bija savā starpā labi pazīstami, tas arī viss. Tas sākās no nekā. Esmu dzirdējusi līdzīgas atsauksmes par viņu no viņas iepriekšējās dzīvesvietas..