Dienas citaats.

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
23.08.2012 09:08 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
“The only calibration that counts is how much heart people invest, how much they ignore their fears of being hurt or caught out or humiliated. And the only thing people regret is that they didn't live boldly enough, that they didn't invest enough heart, didn't love enough. Nothing else really counts at all.”
― Ted Hughes

“Have your adventures, make your mistakes, and choose your friends poorly -- all these make for great stories.”
― Chuck Palahniuk

Šie pēdējie, kas saglabāti (un īsākie :D jo principā man patīk gari citāti)
24.08.2012 00:08 |

Reitings 231
Reģ: 20.08.2010

24.08.2012 00:20 |

Reitings 36
Reģ: 18.08.2012
''Tālu mēs esam viens no otra. Kā bērza dienvidu un ziemeļu zari. Kādam vējam jānāk, lai mūs sanestu kopā?!''
24.08.2012 00:21 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012

24.08.2012 00:30 |

Reitings 4258

24.08.2012 00:31 |

Reitings 4258
Man bildes ar tekstiem un citāti patīk, tāpēc tik daudz rakstu šeit. :D

ne tikai katrs gadsimts, bet katrs rīts, kad atkal lec saule, ir atkal jauns sākums un jauna atdzimšana. katrs rīts sniedz mums iespēju būt citādiem nekā mēs bijām vakar. tas sniedz mums izdevību būt labākiem nekā mēs bijām vakar. tas sniedz mums izaicinājumu sevi pāraugt, sevi pilnveidot un sevi pārspēt. mēs esam savas pagātnes mantinieki, bet neesam vergi, kam mūžīgi jādzīvo pagātnes kalpībā un ēnā. mēs paši esam savas nākotnes veidotāji un mums ir dota iespēja pēc sava prāta, pēc savas gribas un pēc savas pārliecības to veidot.
/Vaira Vīķe-Freiberga

Visa laime un nelaime ir tikai tevī, un tev pašam katru dienu rūpīgi jābūvē savas debesis.
/Anna Velēda Žīgure

No šīs zemes mūs var atraut vienīgi tāda vara, kas var mūsu zemi atraut no viņas mūžīgās vietas, ko Dievs tai ierādījis saules pusē pie Baltijas jūras. Viss mūsu zelts ir tikai šinī zemē atrodams, kur to varenā kalnā savākušas latviešu rokas augumu augumos.
/Vilis Veldre

Pēdējais citāts man liekas ārkārtīgi spēcīgs un skaists.
24.08.2012 00:38 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009

We want different things. You want to talk all about you and i don't want to listen. /Samantha Jones/

If you're a successful woman in this city you have 2 choices: you can bang your head against the wall and try find a relationship or you can screw it - just go out and have sex like a man... without feeling. /Samantha Jones/

Maybe it's not blood bonds that make us a family. Perhaps it's the people that know us and love us anyway. So we can finally be ourselves. /Gossip Girl/

We all like to think that we're in the driver's seat of our own lives. But the truth is, the idea that we can control our fate is an illusion. You can choose the most loyal friends, the dream job, the truest love, but at the end of the day, our fate is decided for us. All we can do is hope we have the strength to cope with the hand she deals us. /Gossip Girl/

Do not pity the dead, pity the living. Above all, pity those who live without love.

We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find.

You can't leave footprints in the sands of time if you're sitting on your butt. And who wants to leave buttprints in the sands of time?

I always wondered, why birds choose to stay in the same place, when they can fly anywhere on the Earth. Then I ask myself the same question.

Everyone hears what you say, Friends listen to what you say, Best friends listen to what you don't say.

Karjera ir brīnišķīga lieta, taču tā nekad nesilda aukstā naktī. /Marilyn Monroe/

Nekā jau nepietrūkst. Bet skaidri jūti, Pirmais sniegs kad snieg, Ka nepietrūkst, Bet arī nepietiek. /Imants Ziedonis/

Var būt, ka ir ņemts par daudz, var būt, ka par maz ir ļauts, un varbūt par maz ir arī sāpēts. /Imants Ziedonis/

Kāpēc manām izjūtām vajadzētu būt atkarīgām no domām, kas rodas citu cilvēku galvās?

Nervozitāte rada jautājumus, miers - atbildes.

Cilvēki, kas paši nevar, saka arī Tev, ka Tu kaut ko nevari... NEKLAUSI TOS !!! Sargā no tiem savus mērķus, idejas un sapņus!

Centies būt ar tiem, kas Tevi rauj uz augšu, jo dzīve jau tā pilna ar tiem, kas grib Tevi pavilkt uz leju.

Ja tu atļausies būt spilgta un opozīcijā, sabiedrība aicinās tevi pakārt, bet, ja tu atklāsi savu vājumu, cilvēki vienkārši tevi nospārdīs.

Tik daudz apkārt, bet blakus - neviena.

Kāds nodod pudeles, kāds - cilvēkus.

Tu esi zaudējis, ja pēc kritiena nepiecelies.

Sakāve nav tad, kad esi nokritis. Sakāve ir tad, kad Tu atsakies piecelties.

Не стыдно упасть, стыдно не подняться!

Мы боимся потерять любимого человека, сказав ему правду, и не понимаем, что теряем его, не говоря ее.

Если есть желание возможность найдется всегда. А когда желания нет, найдется отговорка.

Если действительно чего-то хочешь, всегда можешь научиться. И это глаза только боятся, а руки, ноги и голова по прежнему справляются.
24.08.2012 01:17 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
"I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it." (Marilyn Monroe)

"Be faithful in small things because it is in them that your strength lies." (Mother Teresa)

"When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!" (Barney Stinson)

"When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it." (Paulo Coelho)

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not. " (Kurt Cobain)
24.08.2012 01:27 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
Mans laiks ir mana dzīve. Kam es dāvāju stundu sava laika, tam es atdodu daļu savas dzīves.

Dzīve ir tādā krāsā, kādā tu to dzīvo. Ja tu redzi to tumšu – tev tā arī būs tumša. Ja redzi gaišu tev tā būs gaiša. Bet krāsas jākrāso pašam.

Kā būt laimīgam līdz par matu galiņiem? Neizlikties. Ja Tu centīsies izpatikt citiem – Tu nepatiksi pats sev!
28.08.2012 14:30 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
28.08.2012 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!