Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jau ceturdiena - 23.08.!

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Labrīt! Skatos, vēl nav ikdienas pļāpātuve izveidota. Tad nu pacentos to pirmo reizi šeit izveidot :D
Esmu darbiņā jau. Nākot šurp bija sajūta, ka ir pamatīgs rudens jau. Kleitas pat vilkt vairs negribās. :(
Saulainu dienu!
23.08.2012 09:01 |

Reitings 430
atvainojos - CETURTDIENA nevis ceturdiena
23.08.2012 09:02 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Labrīt!
Nevaru jau tagad sagaidīt vakaru - rīt man brīvdiena un šovakar jāiet uz Lady Gaga. Ceru, ka nelīs! :)
23.08.2012 09:04 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Labrīt!!!
Beidzot, beidzot manā pusē paliek jau nedaudz vēsāks, pa dienu tagad ir gandrīz +30 grādi.. beidzot vairs nav jāsvīst un jāiet kādas 3-5x dienā dušā :D Bet lasīju, ka septembris arī būšot karsts, tā kā vēl viss var atgriezties.
Šodien draugam jānostrādā un tad sāksies brīvdienas, jāaizbrauc ciemos pie mammas. Savādāk, kad aizbraukšu mācīties tad būšu vairāk kā 300km attālumā un tik bieži nesanāks tikties, kā tagad, kad tikai 80km.

Lai izdevusies diena ;)
23.08.2012 09:07 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Labrīt :)
es pa darbiem,pa darbiem.
no rīta kolēģis atklāja,ka man saplīsušas zeķubikses,nu varēšu pasalt :D

salasījos Jūsu atsauksmes un domāju,ka jāpasūta tā naktssveces eļļa kapsulās. un vēl no vakardienas beztēmas zābaciņi :)

beidziet mani kārdināt (l) :D
23.08.2012 09:07 |

Reitings 1123
Man laikam vajadzētu vēl piemaksāt, lai es ietu skatīties un klausīties Gagu :D
23.08.2012 09:08 |

Reitings 430
Es gan gribētu uz Gagas koncertu, man viņa patīk, neskatoties uz to, ka viņa ir diezgan liels frīks. :)
Kā saka viena no cosmo meičām - vismaz nav pelēkā masa.
23.08.2012 09:09 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Šorīt ir dīvaina sajūta, jo sapnī redzēju diezgan pabriesmīgas, bet itin reālas lietas. Tagad nevaru saprast, ko tieši domāt! :D Zinot vēl to, ka man itin bieži šādi reālistiskie sapņi tieši tikpat reāli piepildās... Hmmm....
Vakar nācās būt pastā (un kārtējo reizi var sekot dziļa nopūta), atkal pārliecinājos, ka joprojām šajā sistēmā nekas nav mainījies (un droši vien nemainīsies).. Bez izbrīna nolūkojos uz diviem cilvēkiem, kas ņēma sms kredītu (lai gan jau paskatoties uz viņiem bija skaidrs, ka atdot to nevarēs).. un atkal pārliecinājos, ka ir tik daudz cilvēku, kuriem reālā dzīve ir kļuvusi vienaldzīga..

runājot par laika apstākļiem - šovasar vasara nebija vasara! :D Bet no rīta savējam uzdevu jautājumu - ja jau mēs esam ES un visam ir jābūt kā tur, kāpēc tad laikapstākļi ir tik atšķirīgi? Atkal jau vecās pasaules valstis savāc to, kas pienākas visiem, bet 3. pasaules valstīm ir jācieš! :D :D
23.08.2012 09:10 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Labrīt!
Pēc kādas stundas taisīšos uz darbu. Jāpabeidz šis vēl ir, lai gan galvā visu laiku domas par to, kā ies septembrī. Esmu saņēmusi informāciju un patiešām nevaru to visu sagaidīt :)

Vakar aiz gara laiku biju aizvilkusies līdz Riga Plaza un Mojito veikalā atradu kleitu, kuru man tāāā sagribējās, bet, protams, mana izmēra vairs nebija. Mazākajā tomēr biju iespīlēta. Ehhh...jāmeklē jauna kleita. Bet būs grūti, zinot, ka atradu jau tādu, kas man patīk + cena arī bija iepriecinoša.
23.08.2012 09:11 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Labrīt!! Arī jau esmu darbā... šodien kaut cik izgulējusies, bet nu vienmēr jau var vairāk... :D

Visi satrakojušies ar Gagu, viņa twitteri vienai LV fanei kaut ko uzrakstījusi, un tagad baigā ažiotāžā... es uz viņas balli ietu tad ja dotu man par brīvu ielūgumus, par mākslīgi uzčiņītu mākslinieku netaisos maksāt 40ls...
23.08.2012 09:13 |

Reitings 1111
Čau!
Man arī vēl tikai šodiena jānostrādā, rīt brīvs. Bet vēl nezinu, ko darīšu, droši vien mantas krāmēšu pamazām. Gribētos jau uz ralliju, bet laikam nespīd.

Un Gagas koncerts arī noteikti būs labs, vispār jau ir feins viss tas, kas ir tālāk no ierastā. Tāpēc man jebkura pasākuma apmeklējums liekas foršāk nekā sēdēt mājās.
23.08.2012 09:13 |

Reitings 98
Labrīt meitenes!

Manā pusē laiciņš šodien pabriesmīgs. Tāda sajūta,ka aiz loga vēls rudens. Pat suns negribēja ārā iet.

Varbūt kāda zina cikos uzstāsies pati Lady Gaga? Sola lietu un negribās pāris stundas nīkt un gaidīt Mežaparkā.
23.08.2012 09:16 |

Reitings 1123
Sunce ierunājās par sapņiem un iedomājos par saviem sapņiem/murgiem. Es nesaprotu, kāpēc ļoti, ļoti bieži sapņos redzu sev tuvus cilvēkus, kas aizgājuši jau aizsaulē. Labi, ja vēl tie sapņi ir tādi, kur viņi ir dzīvi un viss ir tā reāli, bet murgainākie ir tie sapņi, kur man tiek paziņots, ka nomirst vai arī, kad es redzu to cilvēku zārkā. Tik stulba sajūta naktīs ir, kad pamosties un saproti atkal tas pats sapnis.
Tās kas interesējās par sapņu nozīmi, ko nozīmē, ja redz mirušos sapņos?
23.08.2012 09:20 |

Reitings 2279
Patrīcija - ja redzi sapnī mirušos tuviniekus, iesaku aizbraukt pie viņiem uz kapiem un nolikt svecītes. Tas palīdz! Varbūt sen neesi bijusi, viņi grib Tev par sevi atgādināt..

Es savus mirušos tuvos radus arī esmu redzējusi - parasti izrādās, ka tas nav bez iemesla. :)
23.08.2012 09:56 |

Reitings 1123
Sunce, man tagad noteikti nav iespējams aizbraukt uz kapiņiem. Bet nevar būt, ka visu laiku viņi rādās un grib, lai es braucu.. pat tad, kad es braukāju tāpat bija tādi sapņi. Kaut kas nav kārtībā ar manu zemapziņu,manuprāt.
23.08.2012 09:58 |

10 gadi
Reitings 3007
labs rīts jūsu pusē! ;)

sēžu darbā un cenšos kaut ko darīt- slikti sanāk :D nav šonedēļ iedvesmas aizrauties ar lielām un nopietnām lietām. jūtos arī tā, ne visai :(

jā, aiz loga rudens, bet... man patīk :) tā kā vasara bija draņķīga, tad labāk, lai ir rudens, kad laikapstākļi zināmi un man vairāk ir silto nevis plāno drēbīšu :D

es arī labprāt aizietu uz Gāgas koncertu- šova dēļ. dziesmas viņai lipīgas un ritmiskas, bet tēls- briesmīgs :D popkultūras upuris.

kā jums vakardienas Gandrīz ideāls randiņš? http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/91814/kristine-sava-gandriz-idealaja-randina-aicina-viesus-atraugaties
23.08.2012 10:08 |

Reitings 171
Reģ: 13.08.2012
Labrīt! Neesmu vēl gulējusi,acis krīt ciet,bet daudz darbi.
Pa šo nedēļu jātrod dzīvoklis,ja nē,tad esmu bezizejā :(
& Esmu dusmīga,ka man jau nedēļu nav karstais ūdens,jo Jelgavā visur maina trubas.. uhh,nevaru ieiet tajā aukstajā dušā!

Un te arī ārā pavēss bet saulains!
Jauku dienu visām! :)
23.08.2012 10:21 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
:) Patrīcija :)

Manai mammai rādās mirušie radi, kad kapos kaut kas nav kātībā, kādas puķes nokaltušas, lapas sakruitušas, vai kāds koks uzkritis, tad vienmēr rādāsun viņa zin ka ir laiks apciemot un sakopt tur visu, līdz ko tur izdara viss OK :) Laikam mirušie radi mūsu pedanti, patīk, ka kārtība :D
23.08.2012 10:31 |

Reitings 1123
Roxy, man laikam šis variants nebūs. Ir bijis tad tā, ka tikko ir būts kapos, viss savests kārtībā, bet tajā pašā naktī jau rādās.
Aj es nezinu, bet gribētu tikt vaļā vismaz no tiem sapņiem, kur redzu viņus zārkā.. to, kad redzu dzīvus nav nekādas vainas.
23.08.2012 10:33 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Labrīīt (l)
Ārā silts/auksts?? Nezinu, ko lai velk. Tagad paēdīšu brokastis un paralēli noskatīšos vakardienas randiņu, tad došos uz centru cerībā, ka atradīšu kādas bezpapēžu kurpītes, mokasīnus utt. Gribētu ecco apavus, bet padārgi, toties kvalitatīvi.
Jau no kādiem 8.oo rītā kaimiņi dauzās, remonts vai kas - nevarēju lāgā pagulēt.
Vispār pēdējās naktis visu laiku kaut ko nesakarīgi murgoju, ko man darīt, lai varu bez murgiem/sapņiem pagulēt?! ;( piparmētru tēja jādzer, bet tad gribēsies čurāt pa miegam.
Šonakt nosapņoju, ka noslīcinu tēta mašīnu upē un viņš viņu izvilka :D
Mašīna bija novietota kalnainā vietā un nebija uzliktas rokas bremzes, es uzliku, bet viņas nenostrādāja :D sviieeests.
23.08.2012 10:35 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Labrīt!
Esmu pamodsies, vakar no rīta bija man operācija, visu dienu noglēju un šonakt tik slikti gulēju, jo tā sāp roka, es nevaru ne pieskarties ne pakustināt viņu. Par rīkli vispār nav ko runāt, tā ir tik sakairināta, es jūtu ka tur kkads gabals iekšā kustas, un sāp nenormāli, bet ko var gribēt, ja vairāk kā 2h pa rīkli ievadītas 2 šļaukas. Pat ļaunākajam ienaidniekas es to nenovēlu, šādas pēc operācijas sāpes.
Šodienai plānu nav, pa mājām , jāatpūšas, 8 nedēļas nedrīkstu neko smagu celt, vai fiziski piepūlēties.
Vakar vakarā mammas draudzene atveda kazenes, un tagad tās ir manas mīļākās ogas...nedaudz paarstēšos un pati braukšu lasīt, tik gardas ogas,ka man par viņam domājot sāk siekala tecēt :D

Lai Jums jauka diena,kā arī sveicieni visām šīs sdienas jubilārēm :)
23.08.2012 10:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits