Nedomājiet, ka to vien daru kā seriālus skatos :D Šie ir skatīti ~ 4gadu laikā, lielākoties brīvos brīžos, kad mācījos vidusskolā, taču darīju to ļoti periodiski. Arī tagad, kad uznāk vēlme(tas gan ir reti), tad varu pāris dienas paskatīties kaut ko, tomēr ātri apnīk. Brīvos brīžos, ja nav ko darīt, var atļauties, bet vispār jau tā tomēr ir liela laika izšķiešana(to pašu gan lielākoties var teikt arī par internetu,tv u.c).
Man tuvāka fantastika/mistika un ne pārāk nopietni jauniešu seriāli(junk-food tipa seriāli), tad nu lūk mani komentāri par tiem, kurus esmu skatījusies. Varbūt kādai noder. :)
_
1. True blood(ieteiktu, ja nav bail no nedaudz skarbākiem skatiem, bet nekas diži traks, interesanti, 4.sezonas pašlaik)
2. Supernatural (ja nav bail no visādiem briesmoņiem utml mošķiem :D sākumā šķita katra sērija ļoti baisa, vēlāk pieradu, bet seriāls tiešām foršs,kopā kādas 8sezonas(precīzi nezinu))
3. Game of thrones (šis gan tāds skarbāks, valoda sarežģītāka, jauns seriāls, 2.sezonas, vēl 1. neesmu noskatījusies, varbūt to izdarīšu.)
4. Vampire diaries (simpātiski aktieri, attiecību problēmas un vampīru padarīšana par un ap Elēnu, nav baisi, 4.sezonas, pa retam paskatos)
5. Revenge (šis seriāls gan sižetiski šķiet labs, bet 1. sezonu, neatceros kādēļ, nenoskatījos, bet ieteiktu, varētu būt 2sezonas)
6. The secret circle (tāds jauniešiem vairāk, 1.sezonu noskatījos, nezinu vai ir arī 2. neskatītos vairs)
7. The pretty little liars (skatīties var, aktieri simpātiski, bet sižets diezgan sviestains, tālāk par 1. sezonu gan netiku, šķiet tādas ir 3? hmm)
8. 90210 (nekas mistisks, jauniešu attiecību problēmas utt, man patika, bet nu jau nedaudz apnicis, sezonas~5,šķiet)
9. The inbetweeners (traki samaitāts seriāls :D aktieri gan ne pārāk simpātiski, kārtīgs britu akcents, bet seriāls smieklīgs un tiešām patika un visas sezonas(šķiet 4)noskatījos, īsas sērijas)
10. No ordinary family(1. sezona patika, ja ir arī 2.vairs neskatītos),
11. Gossip girl (šis gan man diezgan ļoti kaitina, kādu laiku skatījos, bet 2. sezonas beigas šķiet nesagaidīju.)
12. One tree hill (bija laiks, kad patika visas tās tīņu problēmas utt, šķita tiešām jauks seriāls, no kura ir ko mācīties, bet diezgan vecs, ir vismaz 8. sezonas, kādas pirmās ~4 sezonas bija vērts skatīties. pēdējās gan neizturēju, jo sižets tāds nekāds)
13. O.C (pats par sevi saprotams. gribas ticēt, ka šim komentāri nav vajadzīgi.)