Man arī bija viena draudzene, kurai vienmēr izmaksāju, jo viņai nekad nebija naudas. Vienmēr gājām ballēties un viņa dzēra manus dzērienu, tādēļ vieglāk man šķita nopirkt viņai arī. Viņa arī nekautrējās teikt, ka viņai nav naudas, visu vakaru vienkārši dejoja un sūca citu dzērienus. Apmēram pēc gada man piegriezās un tad viņa kaut kā nevilšus, sarunā par izmaksāšanu citiem, paziņoja, ka es taču nekad neko viņai neesot izmaksājusi! Man mērs bija pilns un sāku distancēties no viņas. Par laimi viņa aizbrauca dzīvot uz ārzemēm. Tagad tiekamies pāris reizes gadā un es vairs nekad viņai neko neizmaksāju.
Vēl ir viena draudzene, kurai arī regulāri nav naudas, jo viņa visu notērē brendu kosmētikā. Reiz pa reizei kaut ko viņai izmaksāju, viņa gan solās vienmēr atdot, bet naudu nekad neatdod. Tagad vispār neliekos ne zinis, ja viņai nav naudas un nekaunīgi arī prasu atpakaļ. Neesmu nekāda banka un ja reiz visu var notērēt kosmētikā, tad pati vainīga, ka nemāk plānot savu budžetu. Labāk, lai sēž mājās, bet neliek citiem justies slikti, visu vakaru sildot rokās vienu glāzi un dzerot citu dzērienus, vai prasot, lai kāds aizdod naudu.
Cita lieta, protams, ja es uzaicinu, zinot, ka cilvēkam nav naudas, protams, ka izmaksāšu. Bet, ja mani aicina, un vēl man jamaksā arī par draudzeni, neuzskatu, ka tas ir normāli.
Ar citām draudzenēm gan reiz pa reizei viena otrai izmaksājam pusdienas un man tas liekas pilnīgi normāli- dots pret dotu. Pati labāk izvēlos sēdēt mājās, ja kādā brīdī nevaru atļauties kaut kur doties.