Man mēnešreizes ir kā lielākais murgs. Citi saka ka nav nekā šausmīgāka par zobu sāpēm, man tās ir mēnešreižu sāpes!
Man ir tā ka 1 mēnesi ir tā ka nevaru paciest tās sāpes, nākamo mēnesi ciešami, tad atkal nežēlīgas sāpes, tad nākošo atkal ciešami..
Pirms 2 gadiem vispār atslēdzos no sāpēm, pamodos slimnīcā. Nogulēju 4 dienas.
Pirms 2 mēnešiem braucot vilciena atkal bija tik slikti, ka melns gar acīm, jūtu ka slēdzos āra, bet kaut kā sevi mēģināju noturēt pie sajēgas, kaut gan neredzēju PILNĪGI neko, tikai melna bilde, kaut kā izrāpos no tā vilciena, pirms tam biju zvanījusi mammai, šī man izsauca ātros. Ātrie sašpricēja zāles.
Kādreiz man nepalīdzēja ja pat iedzeru 5 tabletes 400 Ibumetīnus, tagad kaut kā kad jūtu, ka drīz jābūt sāpēm, nekavējoties dzeru 2 tabl. 400 Ibumetīnu. Vienīgais kas kaut cik palīdz, jo nekādas Nospas utt.. nepalīdz!
Daktere pie kuras pirms tam gāju vispār man pateica-Ko tu puksti,samierinies, tur neko nevar darīt, ar to tev vajadzēs sadzīvot visu mūžu!
Tagadējā man arī teica, lai pamēģinu OK. Un piekrītu meitenēm, tās kas zin, ko nozīmē tās sāpes, tad tajā brīdī tiešām neinteresē kaut kādas nieru bendēšana.