Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kurjers

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Šorīt beztēmā pamanīju dažus teikumus par kurjeriem un pēkšņi atausa atmiņā vakardienas notikumi, par kuriem jau biju piemirsusi. Ja parasti kurjeri kā kurjeri - zolīdi, smuki, pieklājīgi, smaidīgi, tad vakar - tas bija īpašs eksemplārs. Ieradās birojā, nosvieda divas kastes zemē, papīrus man uz galda un aizgāja pēc trešās kastes - ne vārda nesakot. Pēc papīriem sazimēju, ka kastes nav man, bet gan noliktavai lejā. Kad kurjers atnāca ar trešo kasti, es viņam pieklājīgi teicu, ka jānes būs viss lejā, jo preces nav man, bet gan noliktavai, es nevaru ne pieņemt preces, ne parakstīt dokumentus, uz ko pretī saņēmu rupju lamāšanos, ka viņam ir smagi nest lejā, ka mēs paši nezinot ko gribot, ka mēs visi te esam idioti, un vispār, lai visi iet d... :D :D Iznāca šefs no sava kabineta, teica, lai nekliedzot uz mani. Viņu arī izlamāja. Beigu beigās kastes tomēr nonesa lejā, jo es atteicos parakstīt dokumentus. Gala rezultātā sazinājos ar firmu, kas šo kurjeru bija mums nosūtījusi un pateicu, ka nekad dzīvē vairs nevēlos viņu redzēt mūsu birojā! :D

Padalieties savos nostāstos par kurjeriem! Kādi Jums forši un neforši kurjeri ir gadījušies?! :D
22.08.2012 12:10 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man ir gadījušie tādi, kuri grib nosviest visu kur pagadās un skriet prom, trinās kaut ko ka laika nav, bet tā, ka mēs jau esam klienti , tātad karaļi, tad vēsā mierā lieku viņiem nolikt kur vajag un kā vajag... citreiz negribīgi ir bijis, bet beigās klausa...
22.08.2012 12:21 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Man ar kurjeriem vienmēr ir veicies. Visi bijuši laipni, smaidīgi, labprāt grib parunāt. Aizvakar tikai gadijās tāds kurjers, kurš pa telefonu sāka runāt krieviski, taču es nesaprotu krievu valodu, bet tā jau mana problēma. Pārgāja uz latviešu valodu, taču tā bija nesakarīga un grūti bija saprast ko kurjers saka, bet kaut kā jau sapratāmies un veiksmīgi tiku pie sava sūtījuma.
22.08.2012 12:27 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Kāds kurjers.. ja papīrus vai dokuemntus kādus atved - nekad kretīni nav gadījušies, bet tie, kas mēbeles piegādā - nu labrīt ... tie gan kaut kādi āksti parasti...
22.08.2012 12:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits