ko nu ?

Reitings 200
Reģ: 22.08.2012
Sveikas !

Ir radusies liela velme braukt prom no LV. Ļoti vēlētos doties dzīvot un strādāt uz Londonu. Bet liels BET man nav labas valodas zināšanas.
Vēlējos uzzināt kāda ir Jūsu pieredze? kā ar darba atrašanu un mājvietas atrašanu :)
Būšu ļoti pateicīga par jūsu pieredzi un viedokli :) paldies!
22.08.2012 00:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pievakare-es jau zinu ka Nazic noteikti nedomaa launi,bet nopietni runaajot,mums laikam ir jaamaacas uztvert citu naaciju cilveekus!Vieglaak pasiem!Esmu loti iedziivojusies starp dazaadiem cilveekiem-liekas loti interesanti kopaa straadaat!
Man ir viena koleege indiete,kura Indijaa ir bijusi loti bagaaata sieviete!Es reizeem briinos par vinu,cik pacietiigi vina naak uz darbu agri no riita un vienmeer smaida!Vina saka ,ka nekad dziivee nav domaajusi ,ka buus taa jaastraadaa!Kaadreiz vinai aciis asaras!Tad man pasai gribas raudaat...!
22.08.2012 02:01 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nazic, skaidrs, es konkrēti Londonā neesmu bijusi un man laikam ir darīšana ar kulturāliem cilvēkiem.

Pievakare-es jau zinu ka Nazic noteikti nedomaa launi,bet nopietni runaajot,mums laikam ir jaamaacas uztvert citu naaciju cilveekus!Vieglaak pasiem!Esmu loti iedziivojusies starp dazaadiem cilveekiem-liekas loti interesanti kopaa straadaat!

Piekrītu tev. Es vispār forumā pēdējā laikā aizstāvu dažādas tautas :D, jo man liekas pašsaprotami, ka cilvēkus nevajag šķirot un apvainot tautības vai ādas krāsas dēļ. Taču ja kāds ir dzimis un audzis tīrā latviešu ģimenē un viņam nekad nav bijuši tuvi ārzemju draugi, tad jā.. varbūt viņš vienkārši nemāk to uztvert.
22.08.2012 02:08 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Pievakare-un Ja piekritu ka ari dazhi musu pashu tautieshi ir cucigi, bet tie ir tadi, kas jau atneaukusi tadi un ka sacit jasaka kazai ar daksinju est neiemacisi :) ka jau mineju man ir daudz draugi no arvalstim gan bruni,gan melni,gan balti! Viss vnk atkarigs no cilveka elementaras kulturas!
Piemeram tuvakais primark manam majam atrodas rajona kur parsvara dzivo indiesi, nepatik tur braukt jo mani peeta ka tadu baltu galjas gabalu! Ka ari piemers kad man bija 4 jaceljas un jabrauc uz darbu,es jau ta sabozusies un manu garastavokli noteikti neuzmundrina kads kurs pietura sadoma nokartot savas dabiskas vajadzibas! Turpat man blakus! Un gadijas soreiz ta ka shis cilveks bija citas rases!
22.08.2012 02:30 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Ak dievs kas par kljudam:D nu Ja caur telefonu ta sanak :D
22.08.2012 02:31 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja tu valodu nezini, tad vismaz brauc pie kāda, kur vari pagaidām padzīvot, iekārtoties. savādāk būs d****. varēsi iet uz ielas strādāt
22.08.2012 09:34 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
es teiktu, ka mierigi, man draudzene strada jau paris gadus, bet vidusskolā knapi 4 dabūja angļu valodā.
22.08.2012 11:00 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man liekas, ka Londonā tā dzīve diezgan dārga + ja nav valoda, tad jau neko super nenopelnīsi.
Es sākumā brauktu uz kādu mazāku pilsētu, tur pastrādātu, tad pēc gada varētu pārcelties uz Londonu, ja tiktu skolā.
22.08.2012 11:10 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Londona ir darga pilseta. Algas, toties nemaz tik labas nav, ja neesi laba amata. Bez labam valodas zinasanam... nu bus gruti. Sakuma gandriz visi dzivojot Londona dala maju/dzivokli ar citiem, vai ari dzivo Austrumlondona, kur dzivesvieta maksa ieverojami mazak.
22.08.2012 11:18 |

Reitings 200
Reģ: 22.08.2012
Paldies Jums visām par atbildēm un pieredzi :) tiešām paldies :)

+ jautājums
varbūt kādai ir biju saskare ar Kaliforniju ? tur arī ir viena skola bet tur tiešām vispirms jānopelna un jāiekrāj naudiņa lai varētu uzsākt mācības. :)
22.08.2012 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits