Labs vakars .
Esmu saskārusies atkal ar milzīgo problēmu, esmu bikšu medībās un atkal savām garajām vēlos bikses, kas nebeidzas virs potītes :D
Meitenes, kur Jūs pērkat bikses? Vai kur Jūs esat redzējušas bikses ar ļoti garām starām?
par cik esmu gara un neesmu bagāta, lai nopirktu džinsenes Guessos un TH, tad man patīk Bershka un PullandBear bikses. Nēsāju jau 5to gadu, kvalitāte nekad nepieviļ, tieši džinsenēm. Krāsa paliek nemainīga un diegi ārā nenāk. :)
lilcha un kā Tev x-jeans džinsi kalpo?
3x esmu pirkusi, pirmajā reizē džinsi kalpoja godam, nekas neizdila utt. modelis novecoja un es izaugu, bet pārējās divas reizes pēc pusgada un gada staklē caurums-1. reizi mūžā. Līdz tam laikam brīnījos kā var izdilt - nebija kvalitatīvi :(
Roxy - kā es jau iepriekš rakstīju, ne jau auguma garums ir noteicošais bikšu atrašanas problēmā, bet nepieciešamais bikšu garums.
Meitene var būt kaut vai 1,85 gara, bet ar īsām (salīdzinoši īsām) kājiņām.
Man džinsiem ir 34-36 garums, 34 labi ar bezpapēžu apaviem un ja ir super šauri džinsi. Pārsvarā pērku Pepe Jeans un Miss Sixty, Zarā TRF nodaļā arī tādas pagaras var dažreiz atrast.
Womankind tomēr apšaubīšu, ja meitene ir 185, tad garas kāja +/- tomēr viņai būs. Otra lieta, vai viņai spēs vel ielīst 34 garumā, vai kā man , vajag stabilu 36 garumu. Turklāt es esmu samēra proporcionāla, nav tā ka kājas ir super garas, bet ķermeņa augšdaļa īsa.
Man kājas ir kaut kur laikam bija 97cm ( cik atceros, kad ebajam vienreiz mērījos) + 10 cm papēžiem ikdienā staigāju... bikses pērku tādas kuras ir normāla garuma nevis virs potītēm... Nezinu pat visādās teranovās utt veikalos parasti easy atrodu...
Womankind tomēr apšaubīšu, ja meitene ir 185, tad garas kāja +/- tomēr viņai būs. Otra lieta, vai viņai spēs vel ielīst 34 garumā, vai kā man , vajag stabilu 36 garumu.
Es tieši to pašu arī domāju - saprāta robežās taču.
Tikai un vienīgi mango. Laikam visas pēdējās džinsenes ir no mango. Un man ir 36.garums, tā kā spried pati.. bet ej uz Mango ;) Mošk veicās un patīk arī :)
Roxy - Esmu arī Teranovās mērījusi, jo cenas vilinājums ir liels. Vienmēr pa īsu...
Tev vienkārši vai nu veicas vai ir tieši 1-2cm īsākas kājas, kā man, jo man tas pietrūkst :D
PEPE jeans Stockmanna otrajā stāvā variegādāties ONE WAY nodaļā, un vel Guess bikses arī ir vienmēr diezan garas, kas man ir, vienmēr vairākas reizes nolocītas vai iešūtas :D