Man bija. Eeda salaatlapas, banaaninjus, burkaanus, arii shokolaadi nesmaadeeja :) kopshana praktiski nekada... Notiiriiju dupsi, t.i. astiiti, kad pakakaaja :) Ziemaa iet uz gulju... Mees salikaam lupatinjas skapiitii, tur vijsh ieliida un saakaas lielaa guleeshana, taa gan neilga visu ziemu, citreiz pat vispaar neaizgaaja migaa, shaudijaas arii ziemaa apkaart :) zobinji ( jeb driizaak zhokliitis, jo zobinji kaa taadi vinjiem nav) bija ljoti asi, kad devu citreiz no rokas banaaninju eest, tad iekoda - saapeeja dikti, bet tas tikai manas neuzmaniibas deelj. Vaajaas puses nekaadas nav, dievigs dziivniecinjsh, starp citu - nav nemaz tik leens, prot pat aatraak " paskriet " :) dziivo ilgi, mums vinjsh bija vairaak kaa 10 gadus, aizgaaja uz citiem mediibu laukiem nevis no vecuma, bet cita iemesla deelj, par kuru pat saapiigi runaat. Ja buutu iespeeja, es noteikti veelreiz njemtu un uznjemtos ruupes par rupuciiti. Iesaku, tieshaam! Nebus jau kaa kajis vai suns, bet man patika. Galvenais nechubinaaties visu laiku ar vinju un neapmest otraadi, t.i. Uz brunjaam, esmu ieveerojusi, ka beerni taa parasti dara un nesaprot, ka tas vinjam nodara ljaunumu.
P.S. man nebija uudens brunjurupucis, bet gan parastais.