Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kūka-torte

 
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Sveikas :) Lūdzu padalaties ar savu mīļāko kūku/tortīšu receptēm :) Gribu rīt uzcept ko vienkāršu,bet garšīgu :):)
19.08.2012 15:59 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es atvainojos par nekam nederīgu komentāru, bet nevaru atturēties un neuzrakstīt, cik garšīga ir Kristīne. Manas bērnības torte, + Elvītī patīkama akcija, mmm
19.08.2012 16:01 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
mana tagad top kūka ir siera-ogu kūka :) ļooooti garrrrrdaaaa ;)
19.08.2012 16:03 |
 
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
receptiites lūdzu studijā :)))
19.08.2012 16:06 |
 
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
 
10 gadi
Reitings 1029
Reģ: 06.04.2011
man pašai patīk taisīt ātrās kūkas, kur nav stundām ilgi jāčakarējas, jo esmu diezgan nepacietīga. pēdējā, ko taisīju bija jogurta kūka ar banānu pildījumu, vienkārši ssssuuupeergaršīga.

pamatnei sablenderē cepumus + izkausēts sviests
tad sablenderēti 3 banāni + saldais krējums + vaniļas cukurs + želantīns
20 min ieliek ledusskapī
tad jogurts + želantīns + cukurs pēc garšas
pāri dekorē ar augļiem un ogām.
es vēl pirms jogurta kūkas vidū sagrieztus kivi gabaliņus saliku.
tad liek kūku ledusskapī.
es dekorēju ar šokolādes skaidiņām, persikiem, kivi un vīnogām.

visiem ļoti garšoja.

vispār es parasti skatos http://www.receptes.lv, tur daudz labu recepšu, arī šī mana minētā, kur cerams es visu pareizi uzrakstīju, kā bija jābūt :D
19.08.2012 16:10 |
 
Reitings 53
Reģ: 01.02.2012
Nespēju atturēties no šī veida kūkām dažādās variācijās :D -
http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/09/biezpiena-cepumu-torte.html

un vēl patīk - http://www.spoki.lv/receptes/Karums/564357

Vienkārši un gardi ;) :)
19.08.2012 16:11 |
 
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
vēl varētu pamēģināt šo- http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/valriekstu-kuka/ , bet vai tie rieksti nav jāsasmalcina? grūti būs sakost :D:D
19.08.2012 16:15 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Sastāvdaļas:
1paciņa "Selgas" cepumi
130gr. sviests
100gr. cukurs
600gr. Kāruma svaigais siers
300gr. Bezpiedevu jogurts
200gr. ievārījums
ogas
3 tējkarotes želatīna

šokolāde, pūdercukurs dekorēšanai.

Attīrām ogas...
Sargājot nadziņus, cepumus sasmalcinu blenderī. Izkausē sviestu un sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem...
Tortes formā izklāj cepamo papīru , izlīdzina cepumu masu...
Ieliek cepeškrāsnī 180 grādos uz 10 min.
Želantīnu pārlej ar ūdeni.
Kāruma svaigo sieru izliek traukā, pievieno jogurtu, cukuru, sajauc ar mikseri.
Želatīnu izšķīdina ūdenī.
Želeju iemaisa siera masā...
Masu sadala uz pusēm..
Vienā pusē iejauc ievārījumu un ogas.. kārtīgi samaisa
Gatavo ogu-siera masu izliek uz cepumu pamatnes, tad ar otro siera masas daļu visu nolīdzina..
Liek ledusskapī uz 4 stundām (es lieku uz nakti)
Dekorēšanai izmantoju dažas ogas, rīvētu šokolādi un pūdercukuru

19.08.2012 16:17 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man ir pavisam ātrais variants (kokosa kūka):

Glāze kokosa skaidiņu
Glāze mannā putraimu
50-100 g cukura (es lieku šķidro saldinātāju, lai mazāk kaloriju)

pielej:

3/4 glāzes piena (kādi 150 g piena laikam sanāk)
drusku eļļas (divi centimetri glāzes dibenā)

visu sajauc, uzreiz liek ietaukotā mazā pannā, liek cepties uz 20 min 200'C

Kad gatavs, pārlej ar karstā ūdenī izšķīdinātu brūno cukuru (3-4 ēd.k. cukura, tikpat ūdens), ļauj atdzist, ēd nost.

30 min no sākuma līdz ēšanai. Man personīgi garšo, bet tas viss, protams, ir gaumes jautājums.
19.08.2012 16:56 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
57days, nav kaut kur bilde tam kā tas izskatās beigās? :) kkas nedzirdēts.
19.08.2012 17:02 |
 
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Nu,vēl kādu,lūdzu :)
19.08.2012 18:23 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Saldētā torte.

http://www.sapforums.lv/index.php?t=70579#828654


epieciešamie produkti:
1 biskvīta mīklas ripa -var būt pirkta gatava,šoreiz pašcepta
1 lielais skābais krējums,mums bija kelmes 30%
300g bezē cepumi,parasti ir Maximā
0,5 l džema -orģinālreceptē citronu,mums bija kabaču/ingvera

1)Biskvīta ripu ieliek cepamformā ar noņemamo malu
2) bagātīgi pārsmērē ar džemu
3) cepumus sadrupina,sajauc ar skābo krējumu, pārlej pāri.
4) uzber saldētas (mums mellenes un kazenes) vai svaigas ogas
5) liek saldētavā uz pāris stundām.
ja ilgāk -tad lietošanai jāizņem kādas 20 min ātrāk,lai atlaižas
19.08.2012 19:30 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
parfait, apskaties te:

http://aijaslietas.blogspot.com/2011/02/kaut-kas-no-austrumiem.html

ir arī foto. meitene taisa bišķi sarežģītāk, nekā es
20.08.2012 08:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)