Sastāvdaļas:
1paciņa "Selgas" cepumi
130gr. sviests
100gr. cukurs
600gr. Kāruma svaigais siers
300gr. Bezpiedevu jogurts
200gr. ievārījums
ogas
3 tējkarotes želatīna
šokolāde, pūdercukurs dekorēšanai.
Attīrām ogas...
Sargājot nadziņus, cepumus sasmalcinu blenderī. Izkausē sviestu un sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem...
Tortes formā izklāj cepamo papīru , izlīdzina cepumu masu...
Ieliek cepeškrāsnī 180 grādos uz 10 min.
Želantīnu pārlej ar ūdeni.
Kāruma svaigo sieru izliek traukā, pievieno jogurtu, cukuru, sajauc ar mikseri.
Želatīnu izšķīdina ūdenī.
Želeju iemaisa siera masā...
Masu sadala uz pusēm..
Vienā pusē iejauc ievārījumu un ogas.. kārtīgi samaisa
Gatavo ogu-siera masu izliek uz cepumu pamatnes, tad ar otro siera masas daļu visu nolīdzina..
Liek ledusskapī uz 4 stundām (es lieku uz nakti)
Dekorēšanai izmantoju dažas ogas, rīvētu šokolādi un pūdercukuru
![](http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/599617888.jpg?key=600450&Expires=1345383178&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=qf7VUYDQB~TeNj-Pxqc1ZHBvqLP0zgq7grY3MNPzxwAisOslz1pBIe6SQv-hL7kPmrlgUCz0VxrSoMSJMmZYokkeQKQwelWKZN9XZ70pnfnY4O6B6TGhNvEcSCx5eAE6gXTYpSHmsmETfiXyS1-OjeCHIvREyb~RbyaSDlFEr-I_)