tātad, vai nu tavs džeks ir bezmugurkaulnieks, bet kam tādam es neticu, ka var arī būt tik naivi vīrieši...
vai arī es domāju, ka šajā situācijā ir tā:
Tavs tagadējais puisis un viņa "labākā" draudzene agrāk bija kopā, bet viņa aizbrauca uz ārzemēm lielajā peļņā. viņš dažādu apstākļu dēļ nedevās līdz (vai tad mazums iemeslu, kāpēc?). ar laiku viņi atsvešinājās, un satika tevi. lai negribētu likt tev vilties, ka viņam jau ir attiecības izdomāja šo pasaciņu. ļoti izdevīgi, it sevišķi, ja viņa drīzākajā laikā plāno doties atpakaļ. vēl tā pavisam vnk- viņš vnk krāpj savu draudzeni ar visām, kamēr viņa prom, jo nevar izturēt viens pats bez sievietes.
vai arī- man bija viens klasesbiedrs, pie kura viņa ex draudzene skrēja uz ārzemēm tikai tādēļ lai nod******. nedēļu padzīvojās pie viņa, un laimīga brauca atpakaļ uz LV. es gan biju šokā, jo viņa vnm tēloja svēto govi, bet nu pēc pāris gadiem man acis atvērās :D
parastai draudzībai šādai neticu. vienīgais, ja viņa būtu uz ielas , un puisis būtu apžēlojies par savu labāko draudzeni. lai gan tad jau tu par to zinātu pašā sākumā. nezinu, ka tu uzzināsi, kā ir patiesībā..bet es parunātu ar to puisi. ja viņš pastāvētu uz savu, ņemot vērā, ka būtu kopā neilgu laiku un viņi jau ir kādreiz "salaiduši", tad pateiktu viņam ardievas.