ahhh, ar prieku atceros savu tripu uz Stokholmu un ko es varu ieteikt? hmm..
ja garšo kafija vai tējas, paņem tējkannu noteikti, mūsu nelielajai grupiņai bija un mēs dalījāmies savā starpā. uztaisi pirmajām vakariņām salātus, es tā darīju, jo līdz vakaram jau ar tiem nekas nenotiks, nav tādi grādi istabiņās, lai tie līdz vakaram neturētu.
iesaku paņemt arī kādu augli un varbūt dārzeni brokastīm, var mēģināt jogurtu. noteikti nopērc dzeramos arī šeit uz vietas. un var arī izlīdzēties ar maizītēm , turpmākajām ēdienreizem.. no saldumiem gan neko daudz vari neņemt, jo uz kuģa ir veikals, lai tos sapirktos un pašā Stokholmā arī kādam veikalam noteikti uzskriesiet virsū.. cenas ir diezgan augstas, bet ja reiz brauc, tad šo un to saldu noteikti sev neatteiksi.. uz kuģa tiešām feini savu naudiņu iztērēju, par ko pašai bija prieks.. nenotriecu visu ēdienā, ir arī paliekošas lietas. varu pateikt to, ka iespējams, ka pašā vakarā kādā no veikaliem būs atlaides un bieži vien kaut kam konkrētam uzliek - 50 % , var gadīties, ka kam tādam,kas tev patiktu... ;)
un teiksim tā, man izkāpjot no rīta uz klāja rokas ledainas momentā dēļ vēja bija, bet noteikti, nenoguli to skatu, kad pamazām, pamazām, caur šērām (tā viņas sauca, ja? :D ) iestūrējiet Stokholmā, manuprāt, jau tiešām ir tā vērts, lai agrāk pieceltos, bet paķer līdzi siltu jaku noteikti.. kad bijām, Stokholmā bija super laiks, zilas debesis un daži mākoņi, diezgan silti, labi pavadījām laiku tur un atpakaļceļš arī patīkams, noteikti tādā kruīzā vēl braukšu :)