Nespēju nomest svaru!!!

Reitings 57
Reģ: 05.09.2010
Esmu pieņēmusies svarā par 5kg.Arī ar visiem 5kg neizskatos resna,bet gribās atpakaļ savu foršo formu.Pēdējā laikā vispār nebija laika sev,tikai sēdošs darbs offisā un atnākot mājās treknas vakariņas.
Šovasar biju apņēmusies atgūt formu un sāku jau Maija beigās aktīvi apmeklēt sporta zāli un ēst veselīgi.Taču nu jau ir pagājis iespaidīgs laika posms un vajadzētu būt rezultātiem,taču sporta zālē uzkāpjot uz svariem nošokējos,ka neesmu nometusi ne gramu. :O
Laikam svaru iespējams nomest tikai ar ļooooti brutālu diētu.Vai šeit ir kāda ļoooti tieva un sportiska meitene?Pastātiet,kā sevi uzturat formā.
18.08.2012 13:16 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu pusi izlasiju un, kad sapratu, ka tā ir badošanās 1 mēnesi, tad aizvēru ciet. Nu badošanās nekad nav bijusi laba ! Es labāk ēdu sev atļautos produktus un tievēju tāpat. Kā arī, ja es pēkšņi mēneša laikā nomestu 13kg, ko es darītu ar lieko ādu?
Tas ir pārāk strauji un nekādā veidā nevar būt veselīgi.
06.06.2014 08:59 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
NEvienu neuztrauc, ka diskusijai gandrīz 2 gadi, un nav jēgas diskutēt ar iepriekšējiem kometētajiem? :)
06.06.2014 09:01 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
NEvienu neuztrauc, ka diskusijai gandrīz 2 gadi, un nav jēgas diskutēt ar iepriekšējiem kometētajiem?
+ :D :D meicham vnk nav ko darit tp izdomaja pievienot ieteikumu :D
07.06.2014 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)