Kubiete, tvnet komentāri visur ir vienādi noliekoši - gan latviešu, gan krievu versijā - par jebkuru tēmu, protams, ieskaitot latviešu/krievu konfliktus. Es nezinu, kādēļ cilvēki izliek savas negācijas tieši šādā veidā, bet tas nu gan nav atkarīgs no tautības - arī latvieši tur raksta tādus komentārus, ka bail.
Tas ir cieņas jautājums nenolikt VISU tautu kopumā. Protams, ir cilvēki, kas sliktāki, cilvēki, kas mums personīgi nepatīk utt., bet nolikt visu tautu - sakarīgam cilvēkam tas nešķistu pieņemami.
Krievi apliek latviešus un Latviju? Jā, daži indivīdi (it īpaši pumpaini tīņi, kuri tvnet komentāros grib izskatīties stilīgi), bet ne visi. Kāpēc jūs necienat pārējos un vispāriniet savus nicinošos izteikumus? Kā redzi - es protu latviešu valodu, man ļoti patīk Latvija un es nenolieku latviešus kā tautu. Tāpat kā to dara pārējā mana ģimene, tāpat kā to dara vēl ĻOTI daudzas ģimenes, kurā abi vai viens no vecākiem ir krievs, ukrainis, baltkrievs, polis vai vēl kādas tautības pārstāvis. Bet es nenoliedzu un, manuprāt, tas ir ļoti skaisti, ka man ir radi citās valstīs, divu valodu zināšanas jau kopš bērnības utt. Kāda velna pēc man jāklausās, ka "krievi paliek krievi" un pārējos izteikumus? Nopietni, ja jūs uzskatāt, ka Pussy Riot ir trakas, tad, manuprāt, šādi izsakoties neesiet tālu no viņām.