Sveikas meitenes :)
Es te izlikšu savu domu. Manu prātiņu noslogo viens atgadījums, par to, protams, ka nevienam stāstīt nearu, tāpēc izlikšu to te, lai mani tas nenospiež.
Tad nu tā.
Vienu dienu mans puisis un viņa divi draugi pēc ilgiem laikiem satikās. Vecās labās draudzības vārdā nolēma aizbraukt uz klubiņu atzīmēt. Tā kā mēs ar A. vienmēr visur kopā, mani ņēma līdz. B. bija pašķīries ar savu draudzeni, lai noskaidrotu savas attiecības. Tas ilga mēnesi. Puisim C. draudzene it kā ir, bet satiekas reti un tad tik pa naktīm. Nezinu, kas nu viņiem par attiecībām :)
Tad nu aizbraucām uz klubiņu, A. B. un es iedzērām, bijām jautrā prātiņā jau. A. un B. izdomāja izaicināt C. , lai šis aiziet un no kādas meitenes paņem telefona numuriņu, sarunā vēl kādu reizi satikties u.t.. Tā kā C. ir ļoti kautrīgs viņš protams to nedarīja. Tad nu derības atceltas.
Izgājām ar B. laukā. viņš pīpēja, tur runājām par attiecībām . Pēkšņi no klubiņa iznāca viena meitene. Viņš piegāja pie tās meitenes un sāka koķetēt, tur numuriņu prasīt, satikties .
Ok, viņi jau ar savu meiteni pašķīrušies it kā, tad jau saprotams, ka viņš uz citām acis met.
Pēc divām dienām skatos, viņam draugos tās meitenes bildes, ar kuru it kā pašķīrušies, pilna galerija. Tur viens otram raksta mīlas pilnus komentārus.
Biju mazliet šokā.
Ok, puisis bija pašķīries. Klubā jau meta acis uz citām. Bet izrādās, ka pirms tās reizes viņš Rīgā satikās ar citām meitenēm. Un ar viņām ne tikai pakoķetēja un padejoja.
Vienkārši , žēl tās meitenes. Mans puisis arī bija šokā par tādu drauga izdarību.
Protams, tās ir viņu attiecības, savus deguntiņus mēs viņās iekšā nebāzīsim, lai jau paši tiek galā un , lai jau puisi ēd sirdsapziņa par tām izdarībām.
Kādi ir Jūsu viedoklis par to visu ?
Varbūt viņam tā vajadzēja rīkoties, lai saprastu, ko īsti vēlas no savas draudzenes , vai vēlas turpināt attiecības?
Cerams, ka draudzene viņam par to neuzzinās un viss būs labi :)
P.S. Tik laba sajūta, ka tas viss te ir izlikts.
Lai Jums jauka diena :)