Pīpēšana

Reitings 206
Reģ: 22.11.2010
Sveikas! :)
Intereses un "aiz neko darīt" pēc jautājums -
ikdienā smēķējat, varbūt tikai ballītēs, kad iedzer, utt., vai arī vispār nē? Un kāpēc kārojas, ja kārojas? :D
16.08.2012 21:50 |

Reitings 294
Reģ: 06.05.2012
Nepatīk, ka smēķētāji piesmirdina gaisu, bet paši tā pieraduši pie tās smakas, ka nesaprot, ko tie citi bubina. Vakar biju uz Prāta Vētru un pat tur koncerta laikā un pūlī liela daļa kūpināja. Nu, pretīgi.
Agrāk biju vienaldzīgāka pret šo netikumu, bet tagad konkrēti riebjas. Un savā ziņā man ir žēl to cilvēku, par to, ka viņi ir tik vāji un ļauj milzīgai cigarešu industrijai bojāt savu veselību un turklāt vēl par to apzināti maksāt naudu.

Ja puisis smēķē, 0% iespēja iegūt manu labvēlību uz randiņu/ attiecībām.
18.08.2012 21:47 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
jā, prāta vētrā bija daži indivīdi, kas smēķēja, reāli tā iemesla dēļ mainīju vietu, bet atradu labāku, bet nu publisks fuj, ka nevar pakustēties un aiziet uzsmēķēt prom nu citiem, tomēr necieņa pret blakusstāvošajiem, tiešām nesaprotu, kāda velna pēc tā jādara
es pati agrāk aizrāvos ar cigaretēm, bet tas jau bija tad, kad es vēl biju pusaudzis, respektīvi, 15, 16 gadi, bet reāli tad es patiešām ilgākā periodā jutu, ka kaut kā prasās, bet tad man atnāca saprāts un vēl līdz šim netaisos to darīt. :D agrāk gan bija, kad ballītēs prasās, bet tagad jau ir tā, ka 0 % prasās. goda vārds, es tiešām nesaprotu, kāpēc jāsmēķē, nauda + veselība + smird taču arī, vismaz parastās, nevis tinamās. ;) bet ja es tomēr prasās uzsmēķēt(praktiski nekad), atceros veicot labo teicienu -zārka nagla un ar to pašu vēlēšanās beidzās
18.08.2012 23:06 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Pirms pāris gadiem šad tad uzsmēķēju, bet ne īsti ikdienā - ballītēs kādās un draudzeņu kompānijā, kuras to darīja. Tagad neesmu jau vairāk kā pusgadu pieskārusies nevienai cigaretei un nemaz neprasās. Un, goda vārds, pīpētājas nekad nesapratīs, cik pretīgi ir sēsties kaut vai sabiedriskajā transportā blakus cilvēkam, kurš nesen kā pīpējis. Turklāt meitene ar cigareti zobos izskatās vienkārši ... atbaidoši.
24.08.2012 11:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits