Sveikas! :)
Intereses un "aiz neko darīt" pēc jautājums -
ikdienā smēķējat, varbūt tikai ballītēs, kad iedzer, utt., vai arī vispār nē? Un kāpēc kārojas, ja kārojas? :D
hohotuška, fujjj, riebīgi vismaz man izskatās, ka tāda omīte pīpē kā skurstenis. :D es domāju, ka tas atkarīgs no katra paša individuāli, organisms, utt., nu nav jau tā, ka tā smēķēšana nekādu sliktumu nenodara.
pa slepam no drauga pīpēju tusiņos un kādu reizi ar draudzeni, šad tad viņš man iedod kādu dūmu, bet sanāk arī pusgadu kaut nepīpēt, citreiz sanāk paciņu dienā. Nav atkarības :)
Tas tantuks ļoti labi izskatās, to 100 gadu vietā teiktu- izskatās par 20 gadiem jaunāka :D
Bet nu vai smaržo jauki, ja tik daudzus gadus pīpēts...par to gan nemācēšu komentēt :D
Agrāk uzpīpēju pa ballītēm vai kādreiz, kad uznāca "melnie", tad kādu gadu vismaz cigareti pat rokās nebiju ņēmusi, bet tagad, kad izšķīros ar puisi, atkal esmu atgriezusies pie uzsmēķēšanas šad un tad... Atkarīga neesmu, bet cigaretes tiešām uz kādu laiciņu dod man eiforiju un mieru no domām..:)
Pīpēju jau dažus gadus. Nekārojas, bet vienkārši tas ir brīdis ''atelpai''. Nu tā, visu nakti nstrādājies, visu dienu kop un pucē, tak gribās vienkārši iziet, apsēsties uz beņķīša un uzpīpēt. Paskatīties kā sadeg tabaka un papīrītis, kā dūmi lokās - tas pat ir baudāmāk, nekā vilkt to draņķību iekšā. Sērkocīņš pārāk īss lai tādu prieku radītu, bet kamīnu kurt tamdēļ ar negribas. :D
cigaretes parasti vairs nepīpēju ne ikdienā, ne ballītēs....retos gadījumos zaļo vai ūdenspīpi :D 1 cigareti uzvelku, ja iet ļoti sūdīgi pa dzīvi vai liels stress un man blakus ir cilvēks, kam paprasīt vienu :D
jā,es patiesībā esmu loti pret un neiesaku to darit citiem,bet nu biezi vien gadās visādi sū** ,tapēc,jā,jānomierinās,ka citas te minēja,tapat,ja ir pārāk lieli prieki,jānomierinās,bet tā nekad nevienam neiesaku.