Man ari sodien atnaca melna zakete S izmers, bet pa lielu. Varbut kadai, kam neder XS grib mainit pret S izmeru. Krasa labak melna vai tumsi zila. Ja kada velas mainit, tad tepat vestules, lai raksta.
Varu ari pardot. 10ls
Meitenes, ja jums atgriež naudu - tā automātiski tiek ieskaitīta atpakaļ, piemēram, manā swedbankas kontā, vai ir tikai uz paypal un pašai kādā veidā jāpārliek tā naudiņa? :)
Man vienmēr atnāk uz karti. Neatnāca tikai vienreiz, kad maksāju ar nepareizo valūtu, bet tā bija mana vaina paypal settingos. Parasti 3 dienu laikā atnāk uz karti :)
Žaketei es ņēmu S izmēru....plecos forši, rokas arī forši tādas apspīlētas...nav pārāk platas. Piedurknes arī pienācīgā garumā, man nedaudz par garu, bet kad iztaisno rokas, tad vismaz nav par īsu :)
Bikses garajām meitenēm tiešām būs līdz potītēm ;)
Jo man ir kādus 2cm - 3cm par garu. Esmu 1.58m.
Plecos pa platu mazliet, un sanos brivs. Pogu varetu parsut, bet vienalga neizskatas labi. Ta jau zakete forsa, audums neburzigs, miksts.
Citam drebem man ir XS/S. Domaju drosak nemt lielaku, bet neizskatas labi.
missguess tik atri jau nekad nenak...ar 2 nedelam vismaz jarekinas. biezi vien - pat menesi :/ Miss Tina, bet Tev xs izmers kadreiz der?? Jo man ir xs/s izmers zaketem parasti..un tad nu domaju, vai xs vai s man labak butu :(
Kaķi, man bija xs pasūtīta, pārdevu, jo plecos pa šauru. Man ir xs/s bet biežāk jau S
Tagad pasūtīju S, tā noteikti derēs ļoti labi uuun jā, lai derētu xs meitenei tiešām jābūt diezgan smalkai :)
spotlight, njaa...es nezinu, ko darit. Jo ja skatos pasu Zaru, piemeram, man citas XS zaketes pa sauru rokas (parejas vietas visur der, bet tiesi roku augsdala pa sauru), a citas atkal S pa platu visur un der XS.
Lasu,ka baigi daudzas te iegrābušās ar apģērbu,izmēra ziņā.
Tad nodomāju - vai tiešām nav labāk iet veikalā uz vietas un apģērbu meklēt,uzmērīt?Jo ne jau visi no apģērbiem maksā tās lētākās naudas (es domāju priekš LV situācijas)
Es noteikti apģērbu nepasūtītu,kam jāzina konkrēts izmērs un bez mērīšanas vnk nevar.