TheBest - vari ludzu ielikt zabacinu linku? cik saprotu no ta saita everythings5pounds.com konkreti nevar pasutit,vins piedava caur citam lapam preci??!
Runājot par to everything5pounds.com., tad calis.lv forumu sadaļā ir tēma- koppirkumi, kur meitenes nodarbojas ar sutīšanu no šīs (un citām) lapām, kas krietni samazina piegādes izmaksas ;)
Atnāca šis. Ļoooti caurspīdīgs un paīss. Bildēs protams izskatās citādāks nekā dzīve. Katrā ziņā neisaku pasūtīt. Bet karstās vasaras naktīs gulēt būs ok. Varbūt arī kādiem citiem mērķiem arī tiks izmantots, kā nekā tāds seksīgs tomēr. :D
Jostiņa ir ok. Tikai jāsaīsina un jāuztaisa caurumiņi. Bet jocīgi smaržo. Pēc veca pagraba. :D
L B - man arī ir šī somiņa , melnā krāsā..pļurīga viņa noteikti nav..somas lences gan ir no tāda paplāna materiāla..nācās nelielu šķūningu uztaisīt.. :D
Man nesen atsūtijās tā matu gumija ar apaļo zelta sprādzi(hmm nezinu kā īsti nosaukt. Tas pa 1.98$) Esmu sajūsmā, ļoti labi izskatās un gumija arī ir ļoti laba un pat, ja gumija saplīst tur var ielikt citu.
Varat kāda ieteik kādus melnus legingus ko esat pirkušas ebay? Gribu tādus kuriem nav tās muļķīgās divas vīles aizmugurē un kuri ir diezgan pabiezi, jo legingus pārsvarā nesāju ar maiciņām... bet veikalā kaut kā padārgi, bet ebay bieži bildēs nevar saprast kādi tieši viņi ir :D