Apkopojums par pēdejām atnakušajām precēm -
Ir tāda balta un koraļu , apmierina, bet kas tomērp ietrūkst man liekas. kvalitate arī ir laba, nekādi diegi nekur nekarājās.
pasūtīju G krāsu, atnāca ļoti gaiši, ne kā bildē. Ir mazliet garāki nekā biju domājusi, pēc visiem tiem CM norādītajiem, et man apmierina, un kvalitāte arī laba, tikai man liekas vasarā mazliet spīdēs cauri.
draņķis pēdejais. Diegi karājās un ir tik maziņš, ka knapi pāri galvai varu dabūt, nemaz nerunājot ka krāsa nav kā parasti BEIGE, et gan velk uz dzelten orandžo pusi.
Ir ok, tikai liekas nu tādā tākā berete, mazāka nekā gaidīju, bet negaidīju arī neko dižu par 3 dolāriem. Valkāt var.
domas dalās, pati soma patīk un kvalitāte arī ir ļoti laba, bet vispār viņa ir ļoti ''cieta''. tā kā mazs chmodāns. cerams, ka ienēsāsies un paliks mīkstāka. Tādas stīvās somas ne visia patīk tomēr, bet abilst krāsai un kvalitāte arī laba.
Neesmu vilkusi ārpus mājas, et staigājot pa māju liekas ļoti ērti, labi aplīmēti un vispār man ļoti patīk.
vīlos, jo man ļoti patīk šī tuša, bet manas acis nepanes waterproof, un ja atskaita bildi tad nekur citur aprakstā nebija rakstīts ka tā ir ūdens noturīgā. tākā nāksies vien kko izdomāt ko darīt :D
šie ir no everythings5pounds.com. Super duper ! Ļooti patīk, un ļooti ērti, un uz kājas izskatās, mazi un mīlīgi. esmu sajūsmā par šiem zābakiem.