Varbūt nav īsti par tēmu , bet vai kāda nav manījusi kaut kur Rīgā kādā veikalā sarkanus(spilgti) "skater" tipa svārkus? Meklēju jau kādu laiku, bet ebay svārki pārāk īsi man. Priecāšos, ja kāda spēs palīdzēt.
Ja jaasaka godiigi, arieta; tad tev tava lillaa kleita izskataas drausmiigi.kaa kkaads atkritumu maiss paarvilkts paar galvu un apsiets ar strikji. Turklaat tev kleita ir loti par lielu.
Aija, draugam brālis ar visu pēdas mērīšanu tika pie apaviem, kuri īkšķī spiež. Pirmo reizi pasūtu apavus internetā, tāpēc arī jautaju meitenēm kas to ir darījušas jau iepriekš :)
saņēmu kleitu, apgriezu diegus, nenormāli garo jostas striķīti, izgludināju un būs ok vasarai. garums arī labi, vienīgi iekšējā odere knapi apsedz dibenu, un kaut arī priekšpuse oderei ir gaiša, sašūta ar melniem diegiem un spīd cauri.. bet tas man pārāk netraucē, vilkšu.
Te mana bilde;
un krekliņš, šis gan man ļoti patīk, h&m birkas, neviena diedziņa, viss ļoti kvalitatīvi un skaisti, noteikti vasarā vilkšu.
Šodien saņēmu:
Varēja būt nedaudz efektīgāks, bet taustiņ-starpu iztīra diezgan labi, pa kādam putekli paliek, bet ar vates kociņiem labāk neizdotos. Pie rokām traki nelīp, viss vienā masā, ja godīgi, a fun thing to play with :D Atgādina materiālu, kas bija tām mantiņām, kuras saspiežot, nāca arā smadzenes vai kas nu tur - fun :D
Te links: http://www.ebay.com/itm/251513012789