Saņēmu šādas lietiņas:
Krekliņš bērnam. Normāls. Labi nošūts, bet diezgan sintētisks ( tīra kokvilna tā nav), aplikācija priekšā izskatās diezgan kvalitatīva un varētu izturēt daudzas mazgāšanas reizes.
Blūzīte. It kā jau ir Ok, bet pavisam nedaudz par šauru maniem gurniem, bet uzpleciem tikpat brīva kā bildēs :D
Mana pirmā
eBay žakete. Der apbrīnojami labi, lai gan pat veikalos ir grūti nopirkt tādu žaketi, kas labi ''sēž'' manam augumam. Bez Zara birkas. Kvalitāte tāda šaubīga, pirmā prece, kas man atnākusi ar tik daudziem diegiem, bet tos nav problēma nogriezt. Uz pleca mazs pleķītis, kuru nevar iztīrīt :( Un, jā, dzeltenajai spīd cauri oderes svītas, īpaši uz rokām. Tomēr lielākā vilšanās ir krāsa, biju cerējusi +/- uz silti dzeltenu toni, bet atnāca tāds citrondzeltens, gandrīz vai neona dzeltenā krāsā. Tagad domāju, vai man vispār piestāv tāds tonis un pie kādām drēbēm es viņu vilkšu... Bet atnāca no Ķīnas ļoti ātri- 2 nedēļās.
Ar nepacietību un bažām gaidu
šos svārkus. Pirmo reizi sūtu kaut ko, kas nāk no Indijas :D Pie šī pāredvēja ir
iespēja izvēlēties svārku vidukļa apkārtmēru- tieši tas, kas man ir nepieciešams, jo man labāk izskatās, ja velku šāda tipa svārkus vairāk uz gurniem, bet gurni man ir plati... Redzēs, kas atnāks, jo pārdevējs pat nav atzīmējis, ka svārki ir izsūtīti un feedback kopš manas pasūtīšanas arī nokrities :D