Panda, es arī šodien šito pamanīju. Gaidu savu pirmo kleitiņu no ebay, ceru, ka tas nebeigsies kaut kā tamlīdzīgi :D
Ja pārdevējam feedback bija labs un izlasīji, kas rakstīts aprakstā, tad problēmām nevajadzētu būt. :)
Panda, meitene noteikti padzirdēja, ka ebay var dabūt lētas kleitas un neko nesaprata no tā, kā tur viss darbojas. Vīramātes draudzene pagājušo gad tieši pasūtīja sev kāzu kleitu un viss bija kārtībā.
es pirmo reizi no ebay pasūtīju gēlish laku, krāsa smuka, atnāca 5ās dienās .. pašlaik man uz nagiem ir virsū, viss šķiet labi.. jācer , ka varēšu noņemt :D :D
Beidzot esmu saņēmusi tik ļoti gaidītās Nike botas. Pasūtīju 6. aprīlī, saņēmu jau 17. aprīlī. Teikšu godīgi - esmu sajūsmā! Botas ir ļoti, ļoti glītas, kvalitatīvas un pat neņemšos spriest vai tās ir/nav oriģinālas, bet izskatās tieši tādas, kā Sportlandā mērītās. Arī izmērs atbilst. Pēc botu saņemšanas aizgāju uz veikalu vēlreiz, lai salīdzinātu - atbilst 1:1. Esmu jau arī iemēģinājusi - pilnīgi prieks skriet un noteikti sūtīšu vēl. Rekomendēju!
Savukārt izslavētā un nopeltā Zaras žaketīte XS izmērā izrādījās nedaudz par mazu. Labprāt mainītu pret melnu/rozā/zilu S izmērā.
man parasti turas 1.5-2 nedeljam ( pec tam parasti labas rokas raditajpirkstam galinjsh nolobas), bet franchu manikirs perfekts ir apm nedelju. nezinu kapec.
p.s.iloveyou , šī ir viena no manis sūtītajām lakām http://www.ebay.com/itm/400361350848?var=670052804844&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
un , starpcitu, turās tik ilgi, cik labs meistars ;) un.. es iesaku lietot kvalitatīvu bāzi un pārējo, bet krāsu pa vidu likt lēto, man tā sanāk ļoti labi ;)
grrr, esmu sūtījusi pirms kāda gada otro džemperi bēšā krāsā, biju apmierināta, tikai, protams, nav tik liels un garš kā modelei bildē, jo pati esmu mazliet virs 1,70m, nevis 1,50m kā ķīnietes :D
Vienīgi tās visas pērlītes ir uz viena diega, visas kopā, gribēju vienai lieko diegu nogriezt, mazliet kļūdījos, visas sāka birt :D
Sintija_sk, es esmu sūtījusi. Man tā bija lielākā vilšanās. Pasūtīju sev S izmēru; man bija vismaz 2 izmērus par lielu, lai gan vajadzēja derēt. Bildēs izskatās krietni labāk. Zinu, ka kaut kur atpakaļ meitenes ir diskutējušas par šo žaketi.