Es te izbesīšu ar saviem jautajumiem par kosmētiku :-D Kāda ir mēģinājusi tās lūpu uzlīmes? Redzēju tādas arī acu ēnām. Nav baigi jāpiepūlas lai uzliktu acu ēnas, bet kā tas izskatās? Moš kāda ir mēģinajusi?
Mia, man tas satīna halātiņš ir, tiesa, sūtīts nu ļoti, ļoti sen (gadus 3 atpakaļ). Nav tāds super mīkstais un tās mežģīnes arī tādas paplānas, bet vīrietim patīk. Kā ikdienas halātiņu nevelku, jo nav tik ērts, bet citādi ir ok!
xs der tiešām smalkam augumam, standarta xs. man parasti ir s, dažreiz xs. bet ar xs žaketi es pat rokas nevarēju saliekt un likās, ka mugurā pārplēsīšu.
Man tik traki nebija, bet kopumā tomēr par šauru. Parasti velku xs/s :) Bet laikam vairāk uz s pusi, tagad gaidu s izmēra žaketi, drīz jābūt :)
Par šo te diskusijas sākumā viena meitene rakstīja ka ļoooti glīts, īpaši ar šaurajām džinsām kopā. Es arī tikko kā gribeju pasūtīt, bet skatos, ka melnā krāsā vairs nav pieejams. Un vēl biju iedomājusies, ka tur apakšā ir piešūts mazais krekliņš ar šaurajām lencītēm (galvenajā bildē tā izskatās), bet īstenībā nav nekā :D :)
Mia tas halātiņš,pirmajā linkā, pasūtiju pagājušajos ziemassvētkos brālēna sievai,bija žēl dāvināt,bet negribējās meklēt klāt jaunu dāvanu tad nu šķīros bēdīga no viņa,patika.
Mia man ir ari tas otrajā linkā :D:D
Tieši šodien vilku, nu normāls, draugs par brīnumu pat teica,ka inčīgi izskatās, vienīgi nez kapēc iedomājos,ka būs garāks nedaudz,bet bildē jau nemaz nav garš.