Meitenes, padalīšos šeit ar savu piedzīvojumu, lai jūs turpmāk cītīgi sekotu līdzi saviem sūtījumiem.
Tā kā man pastkaste mūždien piebāzta ar tām debilajām reklāmām, es pastkasti tukšoju ik pēc pāris dienām un ņemu ārā tikai to, kas man vajadzīgs - lai pastkaste visu laiku ir papilna un tur nevar sabāzt visādus sū***. Nebiju pamanījusi, ka starp visām reklāmām iejucis viens paziņojums no pasta. Datēts ar 26.03. Esot banderole. Aizgāju aizvakar uz pastu, rēķinoties, ka varbūt būs jau jāmaksā par glabāšanu, pēc sava sūtījuma. Iedodu viņai ziņojumu, viņa izlasa, aiziet uz iekštelpām, atgriežas un paziņo - Jūsu sūtījuma te nav! Un saplēš manu pasta ziņojumu. Es saku - kā nav? Viņa man atbild, ka droši vien jau aizsūtīts prom. Es biju šokā. Uzvilkos un sāku skaidroties - lai man pasaka, kad un uz kurieni tā ir aizsūtīta. Viņa vēsi atbild - banderoles nereģistrējam, neko nevaru pateikt, piedodiet un visu labu! Es sāku lamāties, lai netur mani par muļķi, ka viņiem nav nekādas ienākošo un izejošo sūtījumu reģistrācijas. Grib man ieskaidrot, ka viņi neiereģistrē visu, ko sūta prom. Es ar savu vārdu un uzvārdu Rīgā esmu vienīgā, datu bāzē apskatīties sūtījumu sarakstu, kur tas parādās, nevajadzētu būt problēmām. Man vienkārši atbildēja, ka palīdzēt man nevar. "Piedodiet" bija pēdējais, ko man veltīja un vienkārši ignorēja. Tā nu esmu zaudēju paciņu un man nav pat pierādījumu, ka man tāda bija, jo pasta lapiņu viņa savāca un saplēsa.
Ņemiet ārā savus sūtījumus laicīgi, nevar zināt, vai tos vispār vēlāk saņemsiet!