meitenes, varat, lūdzu, padalīties ar kādiem peldkostīmu linkiem, kas derētu uz pieaugušas eiropietes augumu? :D pēdējais no arietas vairs nav aktīvs :( paldies!
Man ebay'ā viens pārdevējs izdzēsa manu peldkostīmu, ko sūtīju no viņa. Atnāca no rbay vēstule, ka viss ok, bet es tagad nezinu kā lai atrod to selleri. :(
akvarele- vismaz ieliec linku kāda tipa gribi vai kaut ko tādu, nedomāju,ka visas,kas ir pasūtījušas peldiķus sāks likt nu senu seno linkus, ar atnākušajiem peldiķiem.
Vakar pirmo reizi pamēģināju pasūtīt kko no aliexpress... pasūtiju rokas pulkstenīti un svārkus kopā pa kādiem 7 euro, abām precēm free shippings..! Vai ir iespēja , ka pastā man paprasīs vel kkādu muitas nodokli vai kkādu citu samaksu??
Sanemu so zaketi. Zaras birka nav, bet ir birka ar cenu 79 eiro. Loti, loti patik, iesaku! Ieprieks biju sutijusi no cita sellera, kurai ari nebija Zaras birkas, bet si ir daudz labaka.
Un vel sanemu sis CK viriesu apenes. Staras ir tadas loti isas, bet ir ok, tiesi tadas ka bildes.
Meitenes, padalieties ar stingras un kvalitatīvas žaketes linku miniatūrai, tieviņai meitenei. Izmērs kā kurām drēbēm- 32/34/36. Man laikam ir kaut kāds neproporcionāls augums,jo parasti visas žaketes atkarājas. :D
Vakar pirmo reizi pamēģināju pasūtīt kko no aliexpress... pasūtiju rokas pulkstenīti un svārkus kopā pa kādiem 7 euro, abām precēm free shippings..! Vai ir iespēja , ka pastā man paprasīs vel kkādu muitas nodokli vai kkādu citu samaksu??
Tev ari turpmak noderes sii lapa: http://muitaspaligs.lv/ Nee, nekas nebus jaamaksaa. Jaamaksaa buus, ja buus virs 22 EUR. Turklat tu svarkus un pulksteni sutiji no dazadiem pardevejiem, tapec katra prece buus savaa pacinjaa. Visus nodoklus piemeero katrai pakai atseviski, nevis visaam kopaa.