kad manējais bija zīdainītis tādu aitādas kombinzoniņu pasūtīju.. bija kolosāls, bet tas nebija no ķīniešiem, tas bija no kaut kāda parastā mirstīgā cilvēka :D
Aa vēl kaut kādu vannas termometru laikam pasūtīju agrāk :)
Man arī vienmēr uz ielasd vai kur citur ieraugot kādu koptu meiteni, stilīgi ģērbtu ungadu apmplitūdā no 18-30 iešaujas prātā domā, ka varbūt sēž cosmo :D
Kā jums šķiet, šo var vilkt uz ziemassvētku balli, vai ko citu skatīties? Šo biju noskatījusies uz pagājušo, bet nāca dikti ilgi, un tā arī neuzvilku nekur.Bet tagad domāju,ka varbūt tomēr ko citu.
Šāda man ir.Un dzīvē man viņa ir nedaudz garāka, nekā modelei.
ā, tev jau atnāca? ja garums ir normāls, tad jā. mani mulsina tās meitenes, kurām kleita ir knapi pāri dibenam, jo uzreiz rodas attiecīgais iespaids par to meiteni.
Nē nē nav uzstādījumi, man vienk. ir tā sajūta, ka te viss tik rozā un sarunas par kosmētiku, attiecībām uc. sieviešu problēmām, ka manā iztēlē mēs visas esam bārbijas :D :D :D
Man arī vienmēr uz ielasd vai kur citur ieraugot kādu koptu meiteni, stilīgi ģērbtu ungadu apmplitūdā no 18-30 iešaujas prātā domā, ka varbūt sēž cosmo
man tas pats. Vakar tieši autobusā sēdeju un par to domāju :D
Sasodīts pārlasīju ko uzrakstīju.. vai izskatās vai nu, ka ar kaut kādu āža kāju esmu rakstījusi, vai tiešām blondīnes rakstība... vāks.. bet nu labi steidzīgi rakstīju un man darbā veca klaviatūra...