kā jūs tiekat galā ar vēlmi tērēties ebay'ā un aliexpress' ā?
Mana stratēģija ir tāda,ka ja man kaut ks dikti, dikti patīk- es to uz pāris dienām ieliek wačlistē. Pēc pāris dienām ļoti daudz kas atsijājas un es padomāju- vai man to vajag?
Nu domāju,ka pasūtīšu daudz blūzes utt...es pasūtīju vienu, jopēc nedēļas man tās blūzes daudzas vairs nepatika:D
Vienīgais,ko pērku neapdomājoties ir nagu štelles un auskari :D
Vienā brīdi pār mani nāca apskaidrība, ka tomēr mani vairāk interesē apģērba kvalitāte.Nošuvums,pļurīgums utt.Protams, pa retam var atrast, bet tiešām reti.
Pavisam vienkārši - nekādus sūdiņus, kā piemēram, led krāna uzgaļus, kaut kādas zeķes, šņores, tējas turamos un visādus tādus niekus nepasūtu, neredzu jēgu. Mani interesē gaumīgas rotas un apģērbs. Tur izvēle nav tik liela un lielākā daļa ķīniešu kleitiņu man nemaz neder. Mēnesī ali un ebayā iztērēju varbūt 20$.
Man līdzīgi kā Librai. Bet piekopju arī taktiku ar watch listu - saglabāju to, kas iepatīkas un pēc kāda laiciņa filtrēju, kas vēl patīk, bet kas ir bijis tikai mirkļa vājība.
Cosmo spēks, man ļoti vajag Jūsu palīdzību, zinu, ka šajā diskusijā ir ekspertes iepirkumos no interneta (l). Bāc, kur lai atrod aliexpress, ebay šīs kleitas? Facebook viņas pa 65 eiro pārdod, draugos vidēji ap 40 eiro, bet es zinu, ka kaut kur ebay vai ali viņas ir daudz, daudz lētākas, bet nevaru atrast :D Redzēju "dzīvē", bāc, tik smukas, kā attēlā :( Lūdzu, vai kāda ir redzējusi? :(
Liene, šo es arī jau kādu laiku cenšos "atkost". Bet tikai - tās kleitas ir īsas. Diemžēl, der meitenēm ar augumu ap 165 cm un mazāk. To facebook bija komentējuši paši pārdevēji.
Libra, es arī nevaru saprast, kur viņas "rauj" tās, jo redzēju Ali līdzīgas ļoti, bet arī tāpat nav šīs, jo šīm ir labs audums dzīvē, uzreiz atpazinu. Tiešām labi izskatījās. Es tieši esmu punduris, tāpēc uz manu aptuveni1.67 derēs :D
Man laikam būs jāpadodas un jāpasūta no tās meičas par 40 eiro. Āāāā'.