Floral, Es arī biju pasūtījusi pirms te ieteica, pirms. ned atnāca, bet tie toņi, nu, nav kā attēlā :D man arī viņi tik koši, ka pat neuzdrošinājos krāsot :D :D :D
Uzrakstīju vārdu blūzīte. Tad iezīmēju un uzreiz spiedu to linka ikonu ("blūzīte" palika iezīmēta) un linka lodziņā iekopēju linku. un teicu - labi. apsaktījos pirmskatā un tur tā bija.
Šīs diskusijas ietekmē esmu pasūtijusi Nike kedas gan sev gan puisim, abas pie viena pārdevēja. Šodien atnāca pasta lapiņa ar klāt piespraustu lapiņu - LATVIJAS PASTAM SŪTĪJUMU IZSNIEGT AIZLIEGTS! Eju uz pastu, šie saka - neko nezinam, zvaniet muitai. Muita grib lai sūtu rēķinu vai citu apstiprinošu izdruku šiem. Man kopējā summa teju 50 Eiro.. tas nozīmē ka būs liels nodoklis jāmaksā? :(
Pirmais sūtījums no ALiexpress un jau tā neveiksmīgi... :(
Akdies, tad jau tagad jātur īkšķi lai tiktu cauri tikai ar PVN..
Nevienai nav gadījušās tādas problēmas ar muitu? Vai vienmēr lūdziet, lai norāda kā GIFT fai zemāku cenu? Šī man būs laba mācība... kedas
Es ar tagad bišku sāku satraukties pēc jūsu muitas stāstiņiem.Es arī pasūtīju un riktīgi vēl nodomāju speciāli pierakstīt sellerim, lai atzīmē kā gift, bet kaut kā beigās aizmirsu.Tagad jāgaida,ar tādu cerību,ka viss būs čotka.