Es esmu diezgan gara - 172 cm, svārciņu garums laikam 43 cm, nu es viņus velku viduklī, nevis uz gurniem, līdz celim nav, bet nu nav arī nepieklājīgi īsi, vasarai forši! :) Tādi plandoši, kupli, divās kārtās, man patīk un iesaku! :D :)
Te viena no jums sūtīja šādu skaļruni vispār kāda skaņa un vai ir arī nedaudz basi??
varbūt varat ieteikt kādu normālu skaļruni par lētām naudiņām, interesē priekš pc.
Te viena no jums sūtīja šādu skaļruni vispār kāda skaņa un vai ir arī nedaudz basi??
varbūt varat ieteikt kādu normālu skaļruni par lētām naudiņām, interesē priekš pc.
Es pasūtīju tos vakardienas bruncīšus, tumši zilus. Redzēs vai man nebūs par īsu un vai pakaļa nerēgosies.:D
un pasūtīju šādus:
laikam pēdējos dabūju un ceru,ka derēs. Ja šie būs abi labi, tad es sasūtīšos visādās krāsās viņus, jo man skapī ir katastrofāls svārku trūkums :D a,kā ir - tās jostiņas nāk līdzi vai nē?
un vakar šito blūzi pasūtīju: http://www.ebay.com/itm/141125103259?var=440214576593&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
principā visi tie šifonīgie ir normāla garuma, jo jostasvietā ir gumija, kas neprsa tos stīvēt tieši viduklī :D
visus statement svārkus sen vairs nesūtu - 2x pasūtīju, abas reizes izskatījos pēc bitchas :D
es arī esmu 1.60.. Ceru,ka būs okej. Īsti kā lavīzei negribās tos svārkus, bet nu kādi 10cm virs celīša varētu būt. ceru,ka būs labi, tad es uz vasaru visādus pasūtīšu:)
Dibens viņai ir, tā kā ielīst var. Viņa ar viņiem guļ pa nakti. Un labi ir, ka izmanto kā pidžammu. Es arī neuzdrošinātos ar tādiem iziet sabiedrībā. Māsai pat vīrs smējās par viņiem.