Tātad, šodien saņēmu matu krītiņus. Pasūtīju tāpēc, ka gribēju vienu laiku violetas šķipsnas, bet nezināju kā izskatīsies, un, lai lieki nebojātu matus, nolēmu paprovēt. Pasūtīju 13.februārī.
Atverot paciņu likās baigi forši, taču praksē pierādījās pretējais. Pēc principa šķipsna ir jāsaslapina, un tad jārīvē krītiņš. No lillā krītiņa kaut kas man palika tikai uz gumijas cimtiem, matos pilnīgi nekā. Ņēmu rozā krītiņu. Tas pats. Beigās tikai saslapinot pašu krītiņu ūdenī, kaut kas iekrāsojās. Šo vienu šķipsnu krāsoju 15 minūtes. Izķemmēt arī viņu bija drausmas, jo mati bija saļepuši kopā. Nu vizuāli tādi nekādi. Vēlreiz nepirktu. Bet varbūt uz kādu ballīti vēl uztaisīšu. Pielikšu savas bildes klāt.
Ms._K
Esmu sūtījusi divus no taviem 2. linka topiņiem. Tā jau neko, vienīgi viņiem audums atšķīrās. Vienam bija stingrāks audums un tāds likās it kā biezāks. Otrs bija tāds elastīgs un 'samtīgāks'. ;)
Ā.. un man viņi īsi nebija, sūtīju gan no cita sellera, bet tādus pašus, kā tavi ieliktie.
Krāsām nav nekādas vainas. Daži diedziņi bija pielipuši vai pūciņas, bet nekur nekas vēl neirst.
booom Man vienkarsi interisetu vai pieietu pie siem svarkiem klaat ?! Lai nav kaut klads jocīgs audums , pa platu un vai tā zaļā vai dzeltenā krāsa būtu kā svārki? :) Varbūt tu varēsi ko ieteikt!
Selīna cik tu esi gara un līdz kurienei tev šī blūzīte ir? http://www.aliexpress.com/item/Women-s-Korea-Style-Flared-Peplum-Sexy-Shirts-HOT-Style-Lace-Sleeve-Blouse/1522503237.html
Ms._K
Es domāju , ka varētu iet klāt. Pa platu noteikti nebūs, viņš labi piekļaujas audumam.
Par pašām krāsām gan nemācēšu teikt, esmu pirkusi neitrālas krāsas, pelēku un melnu.
Rrrebeka esmu 1,80, pat nezinu ar kādu naivu cerību viņu sūtīju, izmērs ir S jā, man domāt, ka īsākai meitenei vajadzētu derēt, lai gan citas te arī sūdzējās, ka par īsu.