Runājot par NIKE botiņām, pasūtīju sev jau divus pārus, kaut gan kopējais sūtījumu skaits bija piecas reizes, vnk kamēr ķīnietis saprata ka viņa botēm nav pareizie izmēri un vajaga izņemt no kastes un pamērīt iekšzoles garumu, tikmēr pagāja pusgadsimts :D pirmajā reizē, atnāca botes par 1 cm lielākas, dabūju % dažus atpakaļ par to jo botes tomēr vilku, skriešanai bija labi :) nost nekrita un nejūt to 1 cm lielumu. Pēc tam sūtīju citu krāsu un atsūtīja par 0.5 cm mazāku, kaut gan izmērs tāds pats. tās skriešanai 100% neder jo tos pāris mm jūt. tā nu es to "citu" krāsu beigās sasūtīju sev pilnu māju :D un ar pēdējo reizi ņemot pēc tabulas jau 44 izmēru man atnāca atbilstoši manam uz 41 :) lai cik amizanti nebūtu. Der perfekti. esmu happy :) mazākos izmērus jau uzdāvināju tiem kam apavi nebija :) vienu pat pārdevu :P
Skatos jau uz citiem vēl, noteikti pavasarim iegādāšos vēl kādu toni.
kvalitāte laba, ja te teica, ka nelocās zole , locas tieši tāpat kā veikala NIKE, kā saka rotē ap savu asi :) un var pielocīt papēdi pie purngala un vēl "izgriezt" uz visam pusēm. Par to ka varētu būt FAKE, pieļauju ka vnk ražošanas kļūda jo uzlikts izmērs kas neatbilst realitātei, bet nesen biju viena lielā sporta veikalā ārpus LV robežas un intereses pēc arī mērīju tur esošas nike apavus un pat tur man viens no modeļiem bija ar to pašu 44 izmēru (izklausās baigā laiva :D )
Tākā, tās kas vēl šaubās... go go go, varēs ja ne skriet tad pa vasaru bizot apkārt ērtos, vieglos apavos, košās krāsās un par 3x mazāku cenu nekā LV veikalos. NIKE free run ideāli ir platai kājai.