Nezinu, vai kāda jau to nav izrakstījusi. Ja ir, tad atkārtošos. Šodien delfos izlasīju, ka pastā vairāk tiesības nepieņems kā dokumentu. Vai nu ID, vai nu pase.
Nezinu, vai kāda jau to nav izrakstījusi. Ja ir, tad atkārtošos. Šodien delfos izlasīju, ka pastā vairāk tiesības nepieņems kā dokumentu. Vai nu ID, vai nu pase.
Man par šito pastā jau divas nedēļas atpakaļ teica, ka no 01.04.2014. vadītāja aptiecība kā personu apliecinošs dokuments nav derīgs, der tikai pase vai ID.
Čiepa, neuztraucies! Esmu 40. izmēra īpašniece un man visi apavi ir 26cm iekšpēdiņa. Un pēc manas pieredzes 25,5cm tieši ir 39. izmērs un 25cm jau kkas tuvu 38. izmēram, līdz ar to, domāju, Tu netīšām esi sev ietaupījusi pārdzīvojumus ;)
Inky, man apaviem parasti 40 izmērs ir krietni par lielu, vai nu 38, vai 39.. tām botēm sanāks laikam 1cm par lielu tagad.. tāpēc jau sabēdājos :) aj, kā būs, tā būs, nederēs man - mēģināšu pārdot un sūtīšu jaunas :)
Nu man ir 40 izmērs un tieši taisos kaut kad sev pasutīt skriešanas apavus, tik vēl neesmu to izdarījusi. Ja nu kas, es arī varbūt būšu no Tevis ieinteresēta nopirkt ;)
Kāda ir ko dabūjusi tajos superdīlos? Gribu kleitu, bet tur jau tādā ātrumā vajag un man tak vēl izmērs jāizvēlas. Kad tā prece ir mana? Pietiek tikai nospiest buy?