Man ļoti patīk!!! Kvalitāte laba, lai arī šur tur rēgojās diegi - tos vienkārši apgriezu un viss. Materiāls patīkms, neskatoties uz to, ka ir 100% polyester, bet uz tausti vairāk kokvilnai līdzīgs. Garums - labāk derēs īsa auguma meitenēm. Plati gurni un lielas krūtis kleitā mierīgi ielīdīs. :D Es bišķu nošāvu greizi ar izmēru, man par lielu, bet par laimi varēja viegli iešūt. Izmēri atbilst tam, ko ikdienā nēsājat + diezgan pabrīva aukšdaļa un dibendaļa, bet pieguļošs viduklī.
Skriešanas apavi bija mans pirmais pasūtījums Allī, kuru katru dienu jābūt arī divām kleitām, par tām arī iemetīšu atsauksmi :)
Par apaviem tiešām nevaru neko sliktu pateikt, visu dienu priecājos, rīt iemēģināšu zālē. Krāsas tiešām tur tik superīgas, ka izvēlēties grūti! :)
Es arī gribu botiņas, brt man bail no aliexpress ko pasūtīt, jo jau pasen pasūtīju to puķaino kleitu, kas šajā lapā augstāk, bet vēl neesmu saņēmusi :(
Man arī bija bail sūtīt, ik sevišķi par izmēriem šaubījos, bet es mērīju un skatījos tieši pie tā pārdevēja un viņa piedāvāto tabulu. Gan mērīju centimetros, gan arī speciāli NIKE izmēra apavus Sporta veikalā. :) Acīm redzot šī bija tā reize, kad varu teikt - kas neriskē, tas nevinnē :)
Meitenes, kas sūta no aliexpress - ko nozīmē ja rādās rakstīts - goods awaiting acceptance
tas nozīmē ka mana prece nav vēl izsūtīta un ja tā, tad kāpēc, ja pasūtīju jau pirms 2 nedēļām?
Par šo blūzi
Man arī viņa ir, melnā versija. Nepatīk. Neizskatās arī tik labi kā krievu saitā meitenes, iespējams, ja būtu izmēru lielāka.. bet visā visumā.. neemsu no tām, kas tik caurspīdīgā apģērbā staigā, bet apakšā arī neko nevilksi, tad jau nav jēgas.
Saņēmu arī ebay žaketi oranžā krāsā, varbūt kādu dienu saņemšos nofotografēt abas. Soho, jā, tas nozīmē, ka sellerim vēl; ir tik un tik dienas, lai izsūtītu tavu preci. Man viens žaketi nebija izsūtījis vairāk kā 20 dienas un gribēju atcelt pasūtījumu. Uzreiz uzrakstīja, ka ir izsūtījis un vakar atnāca.. kaut pasūtīju jau janvāra beigās.
Burbule ; Soho - goods awaiting acceptance, nevar būt tā, ka viņi tikai vēl izsūtīs šīs preces, jo man pie Order Nr. statuss parādās - The seller has shipped your order.
Meitenes, kas sūta no aliexpress - ko nozīmē ja rādās rakstīts - goods awaiting acceptance
tas nozīmē ka mana prece nav vēl izsūtīta un ja tā, tad kāpēc, ja pasūtīju jau pirms 2 nedēļām?
Tas nozīmē, ka Tava prece ir izsūtīta un gaida no Tevis apstiprinājumu, kad būsi viņu saņēmusi!!!!!
Oi, Soho, piedod. Izlasīju Zaa komentāru un sapratu, ka esmu smagi pārķērusi pāri rindiņām, jo zinu,ka ali rada divas opcijas. Ja nav izsūtīts tad vienu tekstu, bet ja ir izsūtīts tad "Confirm order recieved".. un īsti pat neiedziļinoties uzrakstīju atbildi. ehh..
Zaa taisnība - prece ir izsūtīta un, kad saņemsi, jāspiež uz "Confirm...".
Rrrebeka, kā jau minēju aprakstā, jāņem tāds izmērs, ko pati ikdienā nēsā, jo atbilst pilnībā. Nav tā kā aziātu izmēriem, ka jāņem lielāks, jo citādi būs par mazu. Ja ikdienā augšdaļā nēsā S/M, tad tomēr skaties, kuru biežāk sanāk pirkt. Ja tev ir smalka augšdaļa, šauri pleci, mazas krūtis, tad izvēlies S.
Es esmu augumā līdz 1,60. Kleitas garums 84cm, bet es pasūtīju parāk lielu izmēru. Vajadzēja ņemt M un tad garums būtu 82cm.