šodien atnāca uzaicinājums uz pastu, aizejot man pateica, ka nedos, jo ir tikai vārds bez uzvārda. un tāpēc man tagad jāizprintē rēķiņš, ja pareii sapratu un vēl būs jāpiemaksā 1,70. kapēc tā?
Zaķe
draudzene sutija to otro meteliti, nuuu neiesaku, iss, noplucis, rokas ar isas, par puku nemaz nerunajam, jo ta izskatas itka 10reiz butu parbraukts pari :D
Šodien saņēmu savas ilgi gaidītās zemenītes :)
Nezin kāpēc biju iedomājusies, ka būs mazākas, bet ir pat ļoti ok, var iebērt apmēram 1,5 tējkarotes tējas. Tagad sēžu darbā, dzeru tēju un priecājos, cik seksīgi tā zemenīte izskatās krūzē :D
nē meitenes, es biju arī uzvārdu norādījusi. pastniece teica, ka sistēmas savādākas. kā es varu to rēķinu izprintēt, ja man ibankā rādās, ka esmu samaksājusi par visiem pasūtījumiem no aliexpress kopā.
čāča, vai esi ņēmusi šo http://www.ebay.com/itm/Super-matte-surface-oil-Nail-Art-Perfect-Choice-15-ml-Top-Coat-New-D9-/400601942417?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5d45bc8991 ir normāls?
beem, esmu tādu sūtījusi. It kā savu funkciju pilda labi, bet tā arī nelietoju, kaut kas man līdz galam nepatīk. Nav tas matējums tāds.. "foršs" :D Var jau būt arī, ka nagu lakas vaina