Pārējās meitenes, lūdzu, izpalīdziet man ar tām slavenajām žaketītēm. Man krūšu apkārtmērs ir 88cm, gurnu (tieši virs dibenstrīpas) 91cm, kuru izmēra un no kura linka man ņemt? Vesela čupa salikta watchlist'ā, bet skaidrības nekādas, liekas naudas nav, lai sūtītu vairākus izmērus un nepieciešama pēc iespējas ātrāk :/ Lūūūūūūdzu, izpalīdziet!TAs ir taapat kee mekleet melnu dzemperi tumsaa :D Samet vismaz paaris linkus, lai kaada var uzmest aci (varbuut kaada meiteni tiesi no konkreetaa pardeveja bus pasutijusi, jo vinjiem preces kvalitate atskiraas, un vares dalities atsauksme).
Nesaprotu, pēc tracking nr rāda, ka prece muitā, bet tā kau ir 2 reize, ka viņu nosūta uz muitu, pēcatlidošanas un otrreiz pēc šķirošanas. Tam tā ir jābūt, vai man pienāksies ko maksāt, lai gan prece naebij dārga, nepilni 20 dolāri.Jaa taa ir bijis, muita nav bijusi jaamaksaa.
cik ilgā laikā apmēram parasti sellers izsūta preci?Kaa kurš. Cits paaris stundu laikaa, cits peec vaorakam dienam, cits vispar neko neizsuuta :D