Manuprāt no tā ka nevienam tādas lietas nebūs izvairīties nevar ;) Tāpat neviens nenēsā visu kopumu identiski vienādu. ;)
Mani pēdējā laika pirkumi:
kleita kad saņēmu biju vīlusies, jo sintētiska (kas gan rakstīts aprakstā bet neizlasīju), bet uzvelkot uz auguma izskatas lieliski, iesaku. Vienīgi viņai materiāls tāds kas izcels nepilnības, bet dizains tāds kas nomaskēs... NU kā lai pasaka, slaidinošs efekts, bet audums pieguļ katrai formai.
telefona vāciņš - super ātra piegāde un ir ļoti foršš, šai firmai vispār milzīgs superīgu vāciņu piedāvājums
nevaru saprast via man patīk vai nē.. tāds vaļīgs, sintētisks..
man ļoti patīk liekas ka vasarā ar melnu krūšturi un skaistu kaklarotu būs super.
EE9s2uiOisBSD,tTNNKg~~60_3.JPG?rt=nc)
M
an patīk :) atnāca lielākas kā gaidīju. :)

burvīgi, bet aktīvu linku neatrodu.

pasūtīju vienai tematiskajai ballītei, ir skaisti, vismaz piemērotam pasākumam, bet ļoti smagi, diezvai uzlikšu uz to ballīti. :(

b
urvīgs kompletiņš par cenu kuru dabūju izsolē,. mirdzošs, ja lielais dimantins nebutu plastmasigs tad vispar izskatitos ļoti dārgi. Bet pa gabalu tāpat izskatas satriecoši.

manai smalkajai rokai daudz par lielu.. samazināt nekā nevar.
blūze man nepatika, jo tam baltajam ir tāds spīdīgs atpsīdums, kkā nepatika.. bet tā jau kā bildē...

tāda tizla, galīgi nepatīk