Pasūtīju apakšbikses,vairumā,no aliexpress,jēziņ,kā es ceru,ka viņas vsp atnāks un būs labas :D
Ir kāda arī pasūtījusi apakšbikses,derēja? Redzēju atsauksmi par bezvīļu apakšbiksēm,bet es tādas prastākas. Man tāds nedaudz apjomīgs S izmēra dibuā...
sirsnijaa - nu es ar nesaaju S , bet pec merijumiem man sanaaca M nu ja nederes gan jau te bus kaada kas gribes :) Tad sutishu pa jaunu isto izmeeru.. Bet smuka zaketiite man patiik ;)
jā tur uzreiz nāk 5 gab., krāsas es izvēlējos pati, pierakstot ziņu, pie apmaksas veikšanas, skatījos te var sūtīt 1gab, ja negribas tik daudz vai nav pārliecība vai toč patiks, tikai te jau cits pārdevējs un zimērs ir free size, man gan labāk patīk, ka varu piemeklēt izmēru, ar tām free size gan jau var iznākt visādi, hmm...
Ok, man jautājums.
Pasūtīju preci, kuru laikā nesaņēmu, sellers atskaitīja atpakaļ naudu un tad vienojāmies, ja prece atnāks, naudu atskaitīšu atpakaļ. Nu pēc 3 mēnešiem tā prece beidzot ir atnākusi līdz manīm. Kā es varu atskaitīt naudu sellerim?
jokebox- nūūūū :D man ir līdzīga šajai kleitai, bet šeit pirkta.. tai ir S. šo es mērīju pēc tabulas un man sanāca L. 170cm :)
paldies :) es noteikti sūtīšu vēlvienu. sarkanu tikai
Uz manu 176 īss,biju gaidijusi garāku,bet svārkos ar augsto jostas vietu varētu vilkt.Sintētisks,pat ļoti,velkot ārā no iepakojuma jau jutu cik ļoti elektrizējas.Labi,ka pasūtiju tikai vienu vairāk nemaz negribas.