Ms._K, nu jā, viņš būtībā ir tāds taisns tops ne peplum. No blūzveidīga auduma. Un it kā apliekot to jostiņu, viņam vajadzētu izveidoties tādam kā attēlā, bet tā nenotiek :D
LadyLee Man nav pasūtīti tādi, bet tepat LV iegādāti sen atpakaļ - salieku tēju, krūzē iekšā un vsjo. Man patīk labāk, nekā metāliskie sieti vai karotes. :D Dara savu darbu labi.
Paldies, Cloo ;)
Nesen arī LV redzēju līdzīgus, bet tikai kā citrona šķēlītes, nevis zemenītes - maksāja kaut kas ap EUR 4, tā ka domāju šie ir diezgan izdevīgs variants un, galvenais, smuki izskatīsies :)
Tikko pasūtīju to slaveno žaketi (jā man tāda vel nebija:D visu laiku biju pirkusi zara pa taisno), ceru, ka viss būs ok, pasūtīju no arietas ieliktā linka, ali.
Tik lēti, pat neticas, ka var tik labi izskatīties par tādu cenu:)Katrā ziņā arietas bildē labi izskatījās!Gaidu, mēnesi:(
Visai augšai man ir S, tādu arī ņēmu.
Bet izmērus tajā tabulā arī apskatīju, nomērīju visu +/- vajadzētu būt ok.
Mazāku toč nevar, domāju, ka S būs ok, vienkārši man krūtis ir samērā lielas priekš S izmēra, par to satraucos.
Nu jā žakete nav tas pats, kas džemperītis, kas staipās, tāpēc žaketes un blūzes es vienmēr noteikti piemēru pirms pērku, vai iet ciet vai nē :D jo, piemēram, Bershkas žakete man ir 38 izmēŗs, nedaudz gan brīvāks, bet 36 bija par ciešu.
Čiepiņ - sūtīju draugam,ko līdzīgu. riktīga sintētika. tik sintētisks, ka zobi sāp, balkus stāvot:D pēc skata itkā ir okej, bet ugunij blakus iesaku nestāvēt.:D